Huawei je nazaj z novimi izdelki: Od čisto novega prenosnika do zložljivega telefona

Svetovno tehnološko podjetje Huawei je znano po širokem naboru vrhunskih izdelkov, ki bo kmalu še širši in zanimivejši. Na velikem dogodku bodo predstavili nadvse zanimive novosti, ki so plod neprestane zaveze po iskanju nenadkriljivih inovacij.

Tema dogodka bo sodoben način življenja, v katerem uporabljamo ekosistem povezanih naprav, ki nas podpirajo v različnih scenarijih – vključno s pametnim domom, zdravjem, pametno pisarno in podobnimi. Osupnile vas bodo nove rešitve, ki vam lahko bistveno olajšajo vsakdanje življenje, delo in interakcijo med napravami. Predstavitev je načrtovana za 23. junij 2022 v Istanbulu.

Huawei ne preneha dvigovati mej inovativnosti in napovedane naprave bodo še en dragocen dodatek k njegovi že tako široki ponudbi pametnih telefonov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav. Na prihajajočem predstavitvenem dogodku se bo Huawei odzval na potrebe uporabnikov po bogatejših izkušnjah uporabe naprav v različnih primerih rabe, ki bodo postale neločljiv del vsakdanjega življenja in dela.

Vzemite stvari v svoje roke. Vsi poznamo omejitve, ki nam jih prinaša delo na prenosnem računalniku. Zato najnovejši Huaweiev model združuje njegove dobre lastnosti s prednostmi monitorja in izzivi tradicionalnega pisarniškega okolja. Poleg tega bo Huawei predstavil tudi rešitev za ustvarjalna delovna okolja za ustvarjalce, ki med delom na projektu nujno potrebujemo možnost risanja z roko in opremljanja digitalnih projektov z opombami. Ker Huawei zelo natančno spremlja spreminjajoče se potrebe in pričakovanja uporabnikov, bodo napovedane nove naprave zagotovo pozitivno sprejete in tudi široko uporabljene.

Predstavitveni dogodek pa ne bi bil popoln brez najave novih pametnih telefonov. Naprav, po katerih je podjetje namreč najbolj poznano. Poleti bo Huawei predstavil najbolj lahek zložljiv pametni telefon in s tem potrdil vodilni položaj v tej kategoriji naprav. Novinec predstavlja novo raven inovacij, odlikuje ga namreč navzven zložljiva zasnova, brezhibno zlaganje brez reže med polovicama, vpadljiv zaslon in odlične zmogljivosti. Zaradi tega bo odlična izbira za delo na poti in hiter dostop do elektronske pošte in datotek, saj bo lahko edina naprava, ki jo boste za delo potrebovali.

Na dogodku namerava Huawei predstaviti dve novosti iz uveljavljene serije poznane po pametnih telefonih z inovativnimi rešitvami in po izredno dostopnih cenah. Na podlagi zahtev uporabnikov bosta uravnotežila stroške s pomembnimi zmogljivostmi in preko združevanja tehnologije, kot so velik zaslon, dolga življenjska doba baterije ter velik pomnilnik, in izvrstnega videza, gladke izkušnje rabe in zanesljive kakovosti, ponudila popolno izkušnjo za sodoben življenjski slog.

Ljubitelji nosljivih naprav in zvočne izkušnje boste prišli na svoj račun ob predstavitvi novih slušalk, pri katerih je velik poudarek na kakovosti zvoka. Posebej uporabne bodo za vse, ki se morate v hrupnem okolju osredotočiti na delo. In seveda vsem, ki sta jim pomembna kakovost in jasnost zvoka v vseh primerih rabe.

Huawei krepitvi portfelj izdelkov in raste na vseh področjih poslovanja in še naprej širi strategijo za vse primere rabe. Njihove naprave so še bolj povezane, kot so bile, da bi zagotavljale vrhunsko izkušnjo rabe. Med uporabo naprav iz ekosistema Huawei boste izkusili nemoteno sodelovanje med njimi, kar vam bo pomagalo na vseh področjih življenja.

Povezan ekosistem naprav

Danes središče pametnega ekosistema velikokrat predstavljajo pametni telefoni. Na tem področju je Huawei v zadnjem času močno okrepil ponudbo, in sicer z modeloma Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket. Njima pa se pridružujejo še druge pametne naprave, ki olajšajo vsakdanje življenje. Najprej so tu pametni telefoni Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serij Huawei Watch GT 3 Pro, Huawei Watch GT 3 in Huawei Watch GT Runner ter monitorja MateView in MateView GT.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.