Najnovejša linija televizorjev odslej na voljo v Sloveniji

98Q80C Samsung QLED Large

Najnovejša linija Samsung televizorjev Neo QLED 8K in 4K ter televizorjev OLED in zvočnikov soundbar, ki je bila prvič predstavljena konec aprila na dogodku Unbox & Discover, je odslej na voljo v redni prodaji v Sloveniji. Samsung je že 18 let zapored vodilni svetovni proizvajalec televizorjev. S svojo najnovejšo ponudbo naprav, ki jih poganja umetna inteligenca, pa dviguje raven domače zabave še višje. 

Še več osupljivosti v vsakem trenutku

Neo-Qled2-1080x1080px_.jpeg Neo QLED televizorji 2024 prinašajo revolucionarno izkušnjo z modeli 8K in 4K. Televizor Neo QLED 8K je opremljen z naprednim procesorjem NQ8 AI Gen3 in zagotavlja vrhunsko sliko z izboljšano jasnostjo, globino in prilagodljivim zvokom, ki sledi dogajanju na zaslonu.

Funkcije kot so 8K profesionalna nadgradnja slike z umetno inteligenco, Profesionalna izboljšava gibanja z umetno inteligenco in Profesionalno resnično izboljšanje globine, poskrbijo za izjemno doživeto izkušnjo gledanja.

Le-to pa nadgrajuje popoln zvok, ki ga prav tako poganja zvočna tehnologija umetne inteligence. Funkcije Profesionalni aktivni ojačevalnik glasu, Profesionalni prilagodljivi zvok in dinamičen ter realističen zvok, ki sledi dogajanju poskrbijo, da se vsaka beseda sliši jasno in tako kot so si zamislili ustvarjalci vsebin. Inteligentno prilagajanje zvoka vsebini pa zagotavlja resnično bogat in realističen zvok.

 

Linija Neo QLED 8K, ki je na voljo v dveh modelih QN900D in QN800D, ter v velikostih 163, 189 in 214 centimetrov (65, 75 in 85 palcev), obljublja neprimerljivo izkušnjo gledanja, ki postavlja nove standarde v kategoriji vrhunskih velikih zaslonov.

604782986-slo-18y-global-no1-tv-1080x1080-Large.jpeg Najljubša vsebina, prerojena in sijajna

Linija 2024 Neo QLED 4K se ponaša z naprednim procesorjem NQ4 AI Gen2 za osupljivo 4K ločljivost. Zaslonske tehnologije Profesionalno resnično izboljšanje globine in Quantum Matrix zagotavljajo izjemen kontrast, Dolby Atmos pa omogoča bogato zvočno izkušnjo. Televizorji Neo QLED 4K so na voljo v velikostih od 108 do 249 centimetrov (43 do 98 palcev).

 

Prvi OLED brez bleščanja

Samsung predstavlja prvi OLED brez bleščanja na svetu, ki odpravlja neželene odseve, hkrati pa ohranja globoko črno barvo in jasne slike v vseh svetlobnih pogojih. Samsung televizorje OLED poganja isti izjemen procesor NQ4 AI Gen2 kot televizorje Neo QLED 4K in s funkcijami Resnično izboljšanje globine in OLED HDR Pro dvigujejo kakovost slike na novo raven.

98Q80C Samsung QLED LargeNa voljo sta dva modela S95D in S90D, z diagonalami od 122 do 211 centometrov (48 do 83 palcev).

 

Vsi novi televizorji Samsung Neo QLED in OLED imajo potrdilo PANTONE za barve in kožne odtenke. Uporabniki lahko izkusijo barve, ki so najbližje resničnosti, televizorji pa lahko popolnoma izrazijo 2030 barv PANTONE in 110 odtenkov kože, kar uporabnikom zagotavlja pristne in natančne barvne predstave, ki so podobne slikam iz resničnega življenja.

Naj se tudi sliši vrhunsko

Linija 2024 vključuje tudi najnovejši soundbar Q990D z 11.1.4-kanalno nastavitvijo in brezžičnim Dolby Atmos. Tanka zvočnika soundbar S800D in S700D pa nudita vrhunsko kakovost zvoka in brezhibno tanko obliko. Vsi ponujajo integracijo s Samsung TV prek Q-Symphony za usklajeno zvočno izkušnjo. Tu je še popolna novost, novi zvočnik Music Frame, ki združuje kakovosten zvok in umetniško oblikovanje. Omogoča prikaz slike in hkrati zagotavlja brezžično zvočno izkušnjo, ki se prek sistema Q-Symphony poveže s TV in soundbarom.

4_1 Music Frame Large

Še bolj varni

Varnost je najpomembnejša, zato je s sistemom Samsung Knox vsaka funkcija, aplikacija in platforma dobro zaščitena, tako da so povezane izkušnje zasebne in varne za kar je, spomnimo, Samsung prejel tudi certifikat Common Criteria za visoke varnostne standarde TV linije 2024.

Nova doba Samsung AI TV je tu

Zdaj lahko uživate v WOW učinku. Vsi televizorji 2024 Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED in zvočniki soundbar ter Music Frame so od 15. maja na voljo na slovenskem trgu v redni prodaji. Za več informacij obiščite spletno stran Samsung.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.