Naprave, ki jih potrebujejo vsi študentje (del 1)

Zdaj ko ste se ustalili v študentsko življenje, ugotavljate, da to le ni tako enostavno. Zato smo vam pripravili seznam tehnoloških izdelkov, brez katerih ne bi smel biti noben študent.

Prenosni polnilnik

Si še lahko predstavljate moderno življenje brez telefona? Mi tudi ne. Žal baterije naših ljubljenčkov še vedno ne zdržijo polnega dneva uporabe. Zato pa je trenutno najenostavnejša rešitev naprava USB Power Bank, s katero lahko dopolnimo baterijo mobilnih telefonov in tablic. Pri nakupu bodite pozorni na kapaciteto baterije. 10.000 mAh je dobro, 20.000 je še bolje.

Brezžični tiskalnik

Ne glede na to, ali ste na šoli, kjer učitelji še hp envy 5030vedno zahtevajo natisnjene seminarske naloge, ali pa se s papirja lažje učite kot z računalnika, je tiskalnik še vedno nujno zlo. Na srečo lahko najdete odlične tiskalnike že za nekaj več kot 30 €. Nabavite brezžičnega, da boste nanj lahko enostavno tiskali tudi z mobilnih naprav.

Google Chromecast

chromecastČe imate televizor s priključkom HDMI, bo tale ugodna naprava omogočila enostavno pošiljanje pretočnih video vsebin z vašega telefona na veliki zaslon preko brezžične povezave Wi-Fi. Tako lahko vsak televizor spremenite v pametnega, ne da bi zaradi tega trpela vaša denarnica. Chromecast podpirajo številne priljubljene video storitve, kot so YouTube, Netflix in HBO Go.

Preberite še ostale članke v seriji Naprave, ki jih potrebujejo vsi študentje.

Glavni urednik

Prejšnji članekPriložnosti v EU
Naslednji članekVelika Nagrada Velike Britanije: Vettel zmagovalec drame v Silverstoneu

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.