ponedeljek, 21 septembra, 2020
Doma Izpostavljeno Novice partnerjev Nepozabna večpredstavnost s tabličnim računalnikom MatePad Pro

Nepozabna večpredstavnost s tabličnim računalnikom MatePad Pro

Predvajanje glasbe in prikaz videa je bilo vedno v središču Huaweievih tabličnih računalnikov, zato oboje odlikuje tudi pred kratkim predstavljeni premijski model MatePad Pro. Zanj je poleg zmogljivega procesorja in čudovitega zaslona značilna tudi poglobljena zvočna izkušnja.

Razvoj tabličnih računalnikov s sistemom Android se je v zadnjem desetletju vrtel okoli zmogljivosti, zaslona in življenjske dobe baterije. Zaostajal pa je v kakovosti zvoka, za kar ne moremo kriviti izdelovalcev teh naprav, temveč oviram v strojni in programski opremi. Tako kot v primeru pametnih telefonov tesno ohišje omejuje že nadgradnjo na stereo zvoka, kaj šele na kaj boljšega in ker sistem Android podpira le stereo izhod, vgradnja več zvočnikov nima pravega smisla, saj kakovost zvoka ne bo bistveno boljša.

Huawei je natančno preučil omejitve, nato pa jih eno za drugo reševal med snovanjem tabličnega računalnika MatePad Pro. Kljub debelini le 7,35 milimetra so vanj vgradili štiri kakovostne zvočne gonilnike z visoko amplitudo podjetja Harman Kardon, ki je poskrbelo tudi za izredno natančne nastavitve. Potrebne pa so bile še prilagoditve spodnjega sloja sistema Android, da so bile premagana programske omejitve. Tablični računalnik zato krasi močan in poglobljen tridimenzionalni zvok Huaweieve tehnologije Histen 6.0 s podporo prostorskemu zvoku 9.1. Zahvaljujoč temu zvok akcijskih prizorov filma na tabličnem računalniku še nikdar ni bil tako poglobljen, med gledanjem avtomobilističnih dirk pa lahko celo začutite hitrost in napetost dirkalnika med rezanjem zraka.

Ustvarjalcem bo prišlo prav več zaslona!

fant, ki skejta

Zadnje časa izdelovalci trdijo, da njihovi zasloni nudijo poglobljeno vizualno izkušnjo, čeprav običajno nimajo tankih oziroma minimalnih robov. To pa ne velja za Huawei, ki s tabličnim računalnikom MatePad Pro spet premika meje možnega. Robovi okoli 26,4-centimetrskega (10,4-palčnega) zaslona so dejansko debeli le 7,9 milimetra, zato je razmerje s telesom naprave za to kategorijo impresivnih 84 %. Svoj prispevek poglobljeni izkušnji pa dodata zaslonsko razmerje 16:9,6 in visoka ločljivost 2K (2000 x 1200 pik).

Ljubitelji filmov in serij pa boste navdušeni nad vgrajeno tehnologijo Huawei ClariVu, katerega naloga je izboljšati sliko. Sposobna jo je prilagajati v realnem času, med drugim izostriti po nepotrebnem zamegljene podrobnosti ali povečati kontrast v zatemnjenih prizorih, poskrbi pa tudi za lepe nasičene barve in natančne podrobnosti.

Huawei MatePad Pro je verjetno najboljši tablični računalnik, ki ga danes lahko kupite. Odlikujejo ga kakovost slike in zvoka, ki ju boste drugje težko našli, zaslon nudi resnično poglobljeno izkušnjo rabe, medtem ko tehnologija prostorskega 3D zvoka Histen 6.0 in izboljšava slike v realnem času ClariVu delujeta skladno, da zagotovita brezhibno izkušnjo.

Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

29,198FansLike
2,196FollowersFollow
2,640FollowersFollow
1,679FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Najboljši filmi o nezemljanih

Filmi, kjer človeštvo v takem ali drugačnem številu naleti na nezemljane v taki in drugačni obliki. Čeprav so Superman, Thor in Thanos nezemljani, teh...

Menjam: Viski za hišo

Osemindvajsetletni Matthew je za štiriinštirideset tisoč funtov prodal zbirko viskija. Steklenico mu je vsako leto za rojstni dan dal oče, razlog za prodajo je...

Letos 100 let slovenske atletike in več kot 10 državnih rekordov

Letos slovenska atletika praznuje svojo stoletnico – kot mejnik začetka njenega organiziranega delovanja v Sloveniji so na Atletski zvezi Slovenije izbrali prav leto 1920,...

Preverite pametne ure, brezžične slušalke in napredne prenosnike, s katerimi bo Huawei popestril jesen

Na globalnem dogodku pod sloganom »Inovacije navdihujejo srečna naključja« (Inovation Inspires Serendipity) je podjetje Huawei Consumer BG predstavilo šest novih izdelkov, ki bodo obogatili...