Nova igra s Conorjem McGregorjem ekskluzivno v trgovini AppGallery

Založnik video iger Beetroot Lab se je odločil svojo najnovejšo igro Dystopia: Contest of Heroes, v kateri nastopa nekdanji prvak v mešanih borilnih veščinah UFC Conor McGregor, ponuditi ekskluzivno v Huaweievi trgovini z aplikacijami AppGallery.

Huawei je sporočil, da je hitro rastoči neodvisni razvijalec video iger Beetroot Lab novo postapokaliptično igro v slogu kiberpanka Dystopia: Contest of Heroes objavil izključno v trgovini AppGallery.

Dystopia: Contest of Heroes je odlična borilna igra za več igralcev z vrhunsko grafiko in naborom 3D-junakov, ki jih lahko igralec oblikuje in upravlja po lastnih željah. Zgodba je postavljena v distopičen New York leta 2065, kjer mora igralec ustvariti lasten imperij z zbiranjem futuristične opreme, boji za ozemlje in sklepanjem digitalnih zavezništev. Rdeča nit igre, ki je bila v razvoju tri leta, so turnirji, v katerih se med seboj pomerijo igralci iz vsega sveta, da bi dosegli naslov najboljšega. Vsako leto pa se bo odvil tudi prav poseben turnir, ki ga bo gostil irski profesionalni borec mešanih borilnih veščin in nekdanji prvak UFC Conor McGregor.

Huawei tesno sodeluje z latvijskim podjetjem Beetroot Lab pri lansiranju igre v trgovini AppGallery. Nekaj časa bo na voljo ekskluzivno uporabnikom naprav Huaweia, ki bodo o njeni razpoložljivosti tudi obveščeni.

»Navdušeni smo nad sodelovanjem s podjetjem Huawei in njegove pripravljenosti, da nam pomaga lansirati novo mobilno igro Dystopia: Contest of Heroes,« je povedal Davis Ziedins, soustanovitelj podjetja Beetroot Lab. »Velika odgovornost je partnerstvo s svetovno znanim Conorjem McGregorjem, zato je toliko bolj pomembno, da pri lansiranju nove igre sodelujemo z zaupanja vrednim tehnološkim podjetjem, kot je Huawei.«

Igre je že na voljo v trgovini AppGallery.

AppGallery je sicer tretja največja na svetu in obenem najhitreje rastoča trgovina z aplikacijmi, saj vanjo vsakodnevno dodajo nove aplikacije. Poleg tega se praktično na dnevni ravni polni z novimi lokalnimi naslovi, ki izpolnjujejo različne uporabniške potrebe in zahteve. Med slovenskimi tako najdete praktično že vse mobilne banke, ki so prisotne na naših tleh, plačilno platformo mBills, eHrano, Študentsko prehrano, zimzelen multimedijski predvajalnik BSPlayer, DarsPromet+ in številne druge. Prav tako ne smete zanemarit iskalnika Petal Search, ki vam pomaga priti do praktično katerekoli priljubljene aplikacije.

Vse kar rabite za mobilno zabavo

Trgovina AppGallery je sicer na voljo na vseh novih Huaweievih mobilnih napravah, med drugim tudi telefonu P smart 2021 in telefonih seriji Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+. Poleg teh je sicer Huawei nedavno predstavil še brezžične slušalke FreeBuds Pro in FreeLace Pro s sistemom aktivnega dušenja hrupa, pametni uri Watch GT 2 Pro in Watch Fit z naprednimi funkcijami beleženja aktivnosti ter prenosne računalnike MateBook D14, MateBook D15, MateBook 13, MateBook X in MateBook X Pro, ki jih odlikujejo zmogljivost, kompaktnost in tehnologija Huawei Share za hitro povezovanje z mobilnimi napravami.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.