Poskrbite, da bodo dnevna opravila preprostejša

Izbira novega prenosnika ni lahko naloga. Na enem bregu so praktični vidiki, kot so zmogljivost, trajanje baterije in cena, na drugem pa čut za estetiko in želja imeti v rokah dobro zasnovano napravo. Ali je sploh možno, da je ta hkrati praktična in osupljivo elegantna? Seveda je! To dokazujejo prenosni računalniki Huaweieve družine MateBook, zlasti model MateBook X.

Majhnost in lahkost v povezavi z visoko zmogljivostjo

Ne preseneča niti, da je eden od vidikov za nakup naprave njena trajnost, saj ta v primeru prenosnega računalnika zagotavlja, da ste denar dobro vložili v opremo, ki vam bo služila več let. A ker kupujete tudi z očmi, ne morete spregledati njene oblikovalske zasnove. Časi, ko vam je bilo vseeno, če so računalniki oglati in nevpadljivi, so namreč minili. Sodoben prenosni računalnik mora imeti lepo ohišje. In to mora biti tanko, saj je prenosljivost prav tako izrednega pomena.

Na prvi pogled to »diši« po iskanju nemogočega. Da je prenosni računalnik vrhunsko zmogljiv, tanek, lep, ima dolgo življenjsko dobo baterije in je hkrati še trajnostno zasnovan? Je to sploh mogoče? Seveda je. To dokazuje MateBook X, pri katerem je Huaweiju uspelo intuitivne in tehnološko napredne rešitve povezati s funkcionalnim in hkrati privlačno oblikovanim ohišjem. Ker je vsak njegov del natančno oblikovan, jim je uspelo ohraniti težo prenosnika okoli enega kilograma, medtem ko debelina ne presega 13,6 milimetrov, kar je v vseh pogledih vrhunski dosežek.

Oblikovanje v funkciji uporabe

Huawei Matebook X

Rek »manj je več« v vse večji meri velja tudi za tehnološke naprave. Te postopoma nudijo vse večjo intuitivnost rabe in uvajanje pametnih funkcij z namenom poenostavitve vsakodnevnih opravil. Oboje se je izkazalo za še zlasti priročno v časih, ko vse več uporabnikov dela ali se izobražuje na daljavo, saj zapletenost rabe in (ali) sočasna potreba po uporabi več naprav hkrati nista najbolj zaželeni. Prenosni računalniki in pametni telefoni Huawei so zato opremljeni s tehnologijo Huawei Share, ki zagotavlja brezhibno sodelovanje naprav med seboj in tako povečuje produktivnost ter poenostavi vsakodnevne naloge.

Ker zaradi tankosti naprave v ohišje ni mogoče vgraditi vseh potrebnih priključkov, je MateBook X opremljen s priključkom MateDock 2. Tako je nabor priključkov poleg dveh priključkov USB tipa C na telesu prenosnika razširjen še s priključki HDMI, VGA, USB tipa A in še enim tipa C. Našteti priključki, vključno s podporo vmesnikoma Wi-Fi in Bluetooth, omogočajo popolno povezovanje prenosnega računalnika v internet in z drugimi napravami!

Narejen, da vam poenostavi dan

Prenosni računalnik Huawei MateBook X je s širokim naborom inovativnih tehnologij zasnovan za spodbujanje produktivnosti na vseh področjih, kjerkoli in kadarkoli. Kot prvi ima vgrajeno izboljšano sledilno ploščico s tehnologijo Huawei Free Touch, ki nudi večjo površino za navigacijo in obenem tudi haptične povratne informacije. S tem nudi več ustvarjalnih možnosti in bolj otipljivo izkušnjo rabe. V njej je tudi oznaka NFC za seznanjanje naprav preko tehnologije Huawei Share in preprostejši dostop do funkcije sodelovanja na več zaslonih. Prenosni računalnik ima še izboljšano osvetljeno tipkovnico polno velikosti s škarjastimi stikali s hodom globine 1,3 mm, ki jo boste z veseljem uporabljali.

Cena in razpoložljivost

Prenosnik MateBook X je v Sloveniji na voljo v srebrni in zeleni barvi, in sicer po ceni 1.499 evrov.

Širok ekosistem naprav Huawei

Huawei je sicer pred kratkim predstavil tudi novo serijo pametnih telefonov Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+, tem pa se pridružuje še pametni telefon srednjega razreda Huawei P smart 2021. Vsi ljubitelji glasbe bodo navdušeni na novimi brezžičnimi slušalkami Huawei FreeBuds Pro in Huawei FreeLace Pro z izboljšanim sistemom aktivnega dušenja hrupa in novimi funkcijami osredotočenimi na potrebe uporabnikov, športniki pa bodo lahko svoje treninge oblikovali s pomočjo novih pametnih ur Huawei Watch GT 2 Pro in Huawei Watch Fit, ki omogočata napredne funkcije beleženja aktivnosti ter nove načine vadbe.

Za več obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/laptops/matebook-x-2020/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.