Plastični zabojnik je tvoj najboljši prijatelj

Plastični zabojniki
Foto: on ProSigma

Kot študent se veliko seliš, veliko polivaš in razbijaš. Lahko se sam spomniš še nekaj stereotipov glede študentov, lahko pa ti zaupam nekaj, kar ti bo spremenilo življenje. Plastični zabojniki so ena izmed najbolj vsestranskih stvari, ki ti bodo v veliko pomoč pri vsakdanjih zadevah. In to bom podprl z referencami, študijami, osebnimi izkušnjami ter zabavnimi anekdotami. Na koncu pa te čakajo tudi prednosti plastičnih zabojnikov.

Humor zapakiran v plastični zabojnik

Smeh je pol zdravja, tokrat pa je zapakiran v zgodovino plastičnih zabojnikov. Vse se začne leta 1907, ko je Leo Baekeland v New Yorku iznašel prvo sintetično plastiko. Njegov razlog? Čez 110 let želim omogočiti naključnemu študentu lepšo organizacijo prostora in shranjevanja. Kot boš videl po nakupu, je Leu tudi uspelo. Res, da je bilo potrebno med tem še nekaj izumov in raziskav, a Leo je napravil levji delež.

Vidiš, naučil si se kdo je prvi izumil plastiko, kdaj in kje. To je dobro izkoriščen čas. Ko pa že govorimo o dobro izkoriščenem času, ki ga študentje nimamo na pretek, smo o tem povprašali bivšega študenta Matjaža (69).

Matjaž, pisali ste nam glede vaše izkušnje s plastičnimi zabojniki. Lahko našim bralcem poveste več o tem?

Res je. Moja izkušnja sega v začetek študija. Takrat sem imel najeto sobo, za katero se je kasneje izkazalo, da je zelo vlažna (he he). Zaradi podpisane pogodbe je nisem mogel brez odškodnine prekiniti. Zato sem eno leto zdržal v takih razmerah. Vendar sem imel vse od oblek, študijskih gradiv, hrane itd. shranjeno v zabojih s pokrovi. Lahko bi rekel, da so me zabojčki rešili. In takih zgodb je v Ljubljani veliko, saj lastniki želijo mladim oddati vsako luknjo, ki jo imajo prazno. To so mi povedali prijatelji, ki želijo ostati anonimni.

Matjažu se za delitev zgodbe iskreno zahvaljujemo, mi pa nadaljujemo s prednostmi plastičnih zabojnikov.

Kompleti plastičnih zabojnikov
Foto: on ProSigma

Prednosti plastičnih zabojnikov

Slabosti plastični zabojniki nimajo, imajo samo prednosti, ker drugače jih ne bi prodajali ?. Ko pomisliš na plastične zabojnike obenem pomisliš tudi na spodnje prednosti.

Shranjevanje stvari

Prav za to jih tudi uporabljamo. Shranjevanje oblek, hrane, pripomočkov, knjig, posteljnine in še mnogo drugih stvari. Kar si zamisliš, to lahko spraviš v plastični zabojnik.

Organizacija prostora

Če si v nekem stanovanju, kjer veš, da ne boš ostal dlje časa, je nakup plastičnih zabojnikov pametna poteza. Cenejši kot omari in pomagali ti bodo pri selitvi.

Vodoodpornost

Petkova zabava tvojih stvari ne bo uničila, ker so v vodoodpornem zabojčku.

Selitev

Stereotip, da se študentje veliko selimo, ne velja vedno. Ampak, ko pa drži, moramo vedno imeti pri roki plastične zabojnike. Brez njih ni selitve in ostali bomo na istem.

Cena?

Nizka. Odvisno kje.

Namig za nakup

Najboljše, najlepše in pristne plastične zabojnike več vrst in oblik, boš našel na tej povezavi. Študentje si radi pomagamo med seboj, še lepše pa je, če nam pomaga nekdo, ki obvlada zadevo. In prav to predstavljajo ti plastični zabojniki za nas.

Morda študij in referenc ni bilo, našel pa si najboljše plastične zabojnike na tej strani Alp.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekPoskrbite, da bodo dnevna opravila preprostejša
Naslednji članekMed nominiranci za Nobelovo nagrado za mir tudi gibanje BLM
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.