Prihaja novi podkast Hidea Kojime

Promocijska slika za nov podkast Hidea Kojime.
Gre za originalni Spotify podkast.

Vas je kdaj zanimalo, kako do svojih idej prihajajo ustvarjalci različnih videoiger ali kako je videti sam proces ustvarjanja igre. Sedaj boste lahko dobili odgovor na vsa svoja vprašanja. In to iz ust enega najbolj priznanih ustvarjalcev videoiger na svetu. Hideo Kojima, večletni ustvarjalec pri Konamiju, ki je najbolj znan po seriji iger Metal Gear, bo namreč imel svoj podkast.

Hideo Kojima je napovedal novi podcast

Kojima je podkast napovedal na dogodku Opening Night Live, ki ga je organiziral priznani novinar na področju videoiger Geoff Keighley. Podkast, ki bo del originalne produkcije Spotifya, se bo imenoval Hideo Kojima presents Brain Structure. Debitiral bo 8. septembra. Poslušali ga boste lahko v angleščini ali japonščini.

Opis na spletni strani Spotifya podkastu opisuje tako: »V tem podkastu se globoko potopimo v možgane Hidea Kojime in osvetlimo njegov ustvarjalni proces.«

»Veselim se časa, ko bom pridobival in delil ustvarjalni navdih s poslušalci z vsega sveta,« je v objavi dejal Kojima.

Kojimin podkast o številnih tematikah

Oboževalci Kojime bodo lahko poslušali razprave v slogu pogovornih oddaj. Govoril bo o številnih najljubših temah, vključno z igrami, filmi, knjigami, umetnostjo, filozofijo in družbenim okoljem. Gostje, ki se bodo občasno pridružili Kojimi in razpravljali o privlačnih temah, bodo vključevali lokalne in globalne voditelje ter vrhunske ustvarjalce iz različnih okolij, kot so posel, tehnologija in zabava.

Poseben del podkasta bo namenjen tudi Keighleyju, ki bo redno pojasnjeval najnovejše novosti v svetu iger in tehnologije.

VIRThe Verge
Prejšnji članekKako poslati zaupno sporočilo na Gmailu?
Naslednji članek45 popolnoma neuporabnih znanstvenih dejstev

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.