Razkrita najnovejša linija Samsung televizorjev in zvočnikov

2_1 NQ8 AI Gen3 Processor

Izdelki 2024 z naprednimi procesorji in zmogljivimi funkcijami, ki jih poganja umetna inteligenca, ponujajo naslednjo raven domače zabave

Podjetje Samsung Electronics je na letošnjem dogodku Unbox & Discover s predstavitvijo najnovejših televizorjev Neo QLED 8K in 4K ter televizorjev OLED in zvočnikov soundbar predstavilo svojo linijo televizorjev in zvočnikov 2024. Samsung, ki je že 18 let zapored vodilni svetovni proizvajalec televizorjev, s svojo ponudbo na letošnjem dogodku z vrsto zmogljivih rešitev, ki jih poganja umetna inteligenca, dviguje raven domače zabave.

»Z vključevanjem umetne inteligence na načine, ki presegajo tradicionalne izkušnje gledanja, premikamo meje domače zabave,« je dejal SW Yong, predsednik in vodja oddelka za vizualne zaslone pri podjetju Samsung Electronics. »Letošnja ponudba je dokaz naše zavezanosti inovacijam, saj ponuja izdelke, ki ne zagotavljajo le izjemne izkušnje gledanja, temveč tudi pomembno prispevajo k življenjskemu slogu naših potrošnikov.«

x

Izboljšanje občutkov s tehnologijo Neo QLED 8K: jasnost, zvok in pametna doživetja

Televizor Neo QLED 8K je paradni konj najnovejše linije televizorjev Samsung, opremljen z naprednim procesorjem NQ8 AI Gen3, ki pomeni pomemben preskok v tehnologiji televizorjev z umetno inteligenco. Ta procesor ima nevronsko procesno enoto (NPU), ki zagotavlja dvakrat večjo hitrost kot predhodnik, in osemkratno povečanje nevronskih mrež s 64 na 512, kar zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja z jasnimi podrobnostmi ne glede na vhodni vir.

2_3 NQ8 AI Gen3 Processor

Vsak prizor na zaslonu Neo QLED 8K je zaradi slikovne tehnologije, ki jo poganja umetna inteligenca, prava paša za oči. Ta z izjemno jasnostjo in naravnostjo prikaže najbolj fine podrobnosti, od obraznih izrazov do subtilnih odtenkov. S funkcijo 8K AI Upscaling Pro se priljubljene oddaje in filmi uporabnikov spremenijo tako, da natančno ustrezajo zaslonu 8K, zato lahko uživajo v podrobnostih in jasnosti slike, ki prekašajo običajne televizorje 4K. Poleg tega funkcija AI Motion Enhancer Pro poskrbi, da so hitre akcije bolj gladke in jasne, kar je še posebej pomembno vsem športnim navdušencem, medtem ko funkcija Real Depth Enhancer Pro sliki doda realistično globino in gledalce vedno znova potegne v prizor. Vse te funkcije skupaj na novo opredeljujejo doživetje na velikem zaslonu in postavljajo nove standarde na področju vizualne poglobitve.

02_UnD24_Image

Televizor Neo QLED 8K zagotavlja tudi natančen zvok, ki ga poganja zvočna tehnologija UI. Letošnja tehnologija Active Voice Amplifier Pro je zdaj odlična pri izločanju dialogov iz šumov v ozadju, kar zagotavlja, da se vsaka beseda sliši jasno. Tudi tehnologija Object Tracking Sound Pro obogati zvočno izkušnjo s sinhronizacijo zvoka z dogajanjem na zaslonu, kar ustvarja bolj dinamično in zanimivo izkušnjo gledanja. Funkcija Adaptive Sound Pro še dodatno izboljša zvočno izkušnjo, saj zvok inteligentno prilagaja vsebini in akustiki prostora ter tako zagotavlja resnično bogat in realističen zvok.

Televizor Neo QLED 8K se ponaša tudi s funkcijami umetne inteligence, ki razumejo in se prilagajajo potrebam uporabnika. Med igranjem iger se vključi način AI Auto Game, ki optimizira vizualno in zvočno podobo za še bolj poglobljeno in zanimivo igralno izkušnjo. Način AI Customization prilagodi sliko za vsak prizor glede na želje uporabnika, medtem ko način AI Energy varčuje z energijo brez ogrožanja kakovosti slike. Te funkcije zagotavljajo, da je slika Neo QLED 8K enostavna, prilagojena in energetsko učinkovita za vse potrebe zabave.

3_1 Tizen OS

Linija Neo QLED 8K, ki je na voljo v dveh modelih, QN900D in QN800D, ter v velikostih 163, 189 in 214 centimetrov (65, 75 in 85 palcev), obljublja neprimerljivo izkušnjo gledanja, ki postavlja nove standarde v kategoriji vrhunskih velikih zaslonov.

Pametne funkcije z operacijskim sistemom Samsung Tizen OS za boljšo integracijo in prilagajanje

Leta 2024 bodo Samsung zasloni z umetno inteligenco na novo opredelili uporabniško izkušnjo z napredno povezljivostjo in naborom pametnih funkcij, aplikacij ter platform. Z uporabo zmogljivega operacijskega sistema Tizen so te inovacije ustvarile ekosistem, ki je povezan, prilagojen in varen. To omogoča, da se naprave brez težav vključijo v digitalni svet uporabnikov in zaslone spremenijo v osrednje vozlišče za vse njihove potrebe.

Najnovejši Samsung televizorji so zasnovani tako, da se takoj po namestitvi povežejo s pametnim ekosistemom. Ko uporabniki vklopijo svoj novi televizor Samsung, televizor prepozna obstoječa omrežja in naprave ter se z njimi poveže, vse to pa je urejeno s preprostim obvestilom na pametnih telefonih uporabnikov. Zaradi združljivosti s programoma HCA in Matter se ta nastavitev brez napora razširi na vse Samsung naprave doma in naprave drugih proizvajalcev ter naprave interneta stvari. S tem odpade potreba po dodatnih vozliščih, zato je mogoče vse od razsvetljave do varnostnih senzorjev upravljati neposredno z zaslona.

1_2 Keynote

Samsung linija zaslonov 2024 prinaša tudi novo integracijo s pametnimi telefoni uporabnikov. Uporabniki lahko svoj pametni telefon preprosto približajo televizorju in aktivirajo funkcijo Smart Mobile Connect, ki napravo spremeni v univerzalni daljinski upravljalnik za televizor in povezane domače naprave. Poleg tega lahko uporabniki v letu 2024 svoje pametne telefone uporabljajo kot krmilnike za igre s prilagodljivim uporabniškim vmesnikom (UI) in haptičnimi povratnimi informacijami, kar jim omogoča priročno in izboljšano igranje na dosegu roke.

Poleg povezljivosti Samsung pametni televizorji 2024 zagotavljajo tudi zelo prilagojeno izkušnjo s svojimi aplikacijami in platformami. Z najnovejšim dodatkom pripomočkov so televizijski zasloni zdaj prilagojene nadzorne plošče, ki uporabnikom omogočajo enostavno spremljanje stanja doma, posnetkov kamer, porabe energije, vremenskih posodobitev in še več. Samsung uvaja tudi Samsung Daily+, edinstveno platformo pametnega doma, ki združuje raznoliko paleto aplikacij, vključno s SmartThings in Workout Tracker, s ciljem podpiranja različnih vidikov življenjskega sloga uporabnikov.

Varnost je najpomembnejša, zato je s sistemom Samsung Knox vsaka funkcija, aplikacija in platforma dobro zaščitena, tako da so povezane izkušnje zasebne in varne za kar je, spomnimo, Samsung prejel tudi certifikat Common Criteria za visoke varnostne standarde TV linije 2024.

Razširjena ponudba za vse potrebe domače zabave: QLED 4K, OLED in zvočniki

Samsung letos predstavlja razširjeno in izboljšano ponudbo televizorjev in zvočnikov, ki potrošnikom ponujajo širšo paleto izbire za različne življenjske sloge in preference. Ta celovita ponudba poudarja zavezanost podjetja Samsung inovacijam in pristopu, ki je osredotočen na kupce.

Linija 2024 Neo QLED 4K prinaša vrhunske inovacije iz najnovejših vodilnih televizorjev Neo QLED 8K in izboljšuje izkušnjo gledanja s prelomnimi funkcijami, ki jih poganja procesor NQ4 AI Gen2. Ta napredni čip vdihne življenje skoraj vsaki vsebini in jo prikaže v osupljivi ločljivosti 4K. Zaslon, izboljšan s tehnologijama Real Depth Enhancer Pro in Quantum Matrix, zagotavlja brezhiben kontrast tudi v zapletenih prizorih. Neo QLED 4K s prvim zaslonom na svetu z oznako Pantone Validated za natančnost barv in tehnologijo Dolby Atmos za poglobljeno zvočno izkušnjo postavlja lestvico za vrhunsko izkušnjo 4K UHD zelo visoko. Neo QLED 4K bo na voljo v velikostih od 108 do 249 centimetrov (55 do 98 palcev), kar je primerno za različna okolja gledanja.

2_2 NQ8 AI Gen3 Processor

Samsung predstavlja tudi prvi OLED brez bleščanja na svetu, ki odpravlja neželene odseve, hkrati pa ohranja globoko črno barvo in jasne slike v vseh svetlobnih pogojih. Samsung televizorji OLED, ki jih poganja isti izjemen procesor NQ4 AI Gen2 kot televizorje Neo QLED 4K, imajo funkcije, kot sta Real Depth Enhancer in OLED HDR Pro, ki kakovost slike dvigujejo na novo raven.

Poleg tega je Samsung OLED s funkcijami, kot je Motion Xcelerator 144 Hz, ki zagotavlja gladko gibanje in hitro odzivnost, najboljša izbira za igranje iger. Ti televizorji OLED, ki jih dopolnjuje elegantna zasnova, polepšajo prostor za gledanje. Na voljo sta dva modela – S95D in S90D – z diagonalami od 122 do 211 centometrov (48 do 83 palcev).

Linija 2024 vključuje tudi najnovejši zvočnik soundbar serije Q, Q990D, ki se ponaša z 11.1.4-kanalno nastavitvijo z brezžičnim Dolby Atmos. Ta model je opremljen s številnimi funkcijami, ki potrjujejo stalno vodilno vlogo podjetja Samsung kot najbolje prodajane blagovne znamke soundbarov na svetu v zadnjih 10 letih, z inovacijami, kot sta Sound Grouping za pulzirajoč zvok, ki napolni prostor, in možnost osebnega poslušanja, ki uporabnikom omogoča, da uživajo v vsebini prek zadnjih zvočnikov, ne da bi motili druge.

4_2 Music Frame

Izjemno tanka zvočnika soundbar S800D in S700D zagotavljata izjemno kakovost zvoka v neverjetno elegantnem dizajnu, ki ne zavzame veliko prostora. Poleg tega imajo te naprave in tudi modeli S60D, S50B in zvočnik Music Frame, napredno zvočno tehnologijo Q-Symphony, ki brezhibno integrira Samsung TV in soundbar zvočnike za vrhunsko zvočno izkušnjo.

frame

Nazadnje je Samsung predstavil popolnoma nov zvočnik Music Frame, ki združuje vrhunski zvok in umetniško oblikovanje po vzoru televizorja The Frame. Ta vsestranska naprava uporabnikom omogoča, da prikažejo osebne slike ali umetniška dela, hkrati pa uživajo v brezžičnem zvoku s pametnimi funkcijami. Ne glede na to, ali se uporablja kot samostojna naprava ali v kombinaciji s televizorjem in zvočnikom soundbar, Music Frame obljublja izboljšano zvočno izkušnjo, ki dopolnjuje vsak prostor.

Vstopite v novo Samsung AI TV dobo

Uživajte v WOW učinku, saj vam ob nakupu določenih modelov televizorjev podarjamo številna darila in popuste. Ob nakupu Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED večjem od 163 cm ali The Frame večjem od 138 cm vam podarimo zvočnik Music Frame, darilni popust v vrednosti do 400 EUR in zvočnik soundbar Q serije. Ob nakupu televizorja Neo QLED in OLED velikem 138 cm vam podarimo zvočnik Music Frame in darilni popust v vrednosti do 400 EUR. Ob nakupu Neo QLED ali The Frame velikih 108 ali 127 cm pa vam podarimo zvočnik Music Frame.

Promocija traja od 24. 4. do 14. 5. 2024 ali do porabe zalog daril. Za več informacij o promociji in pravilih obiščite spletno stran Samsung.

SLO-TVPreorderPromo-AllGifts-KV-H-Open-File[32]

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.