Redefinirano izničevanje hrupa z brezžičnimi slušalkami Huawei

Podjetje Huawei je slovenskim uporabnikom ponudilo vrhunske slušalke FreeBuds Pro, ki so že na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 199 €. Uporabnikom pametnih telefonov Huawei je na voljo tudi trimesečno obdobje brezplačne uporabe storitve pretočne glasbe Deezer, če aplikacijo naložijo iz trgovine AppGallery.

Huaweievi strokovnjaki so slušalke Huawei FreeBuds Pro zasnovali s poudarkom na dizajn in na udobje nošenja. Upoštevajoč minimalističen slog, jim je uspelo odstraniti nepotrebne oblikovne značilnosti ter zagotoviti, da ima vsaka podrobnost ušesnega čepka svoj namen in je videti elegantna. Unikatno oblikovan ušesni del prilagodite velikosti ušesnega kanala s tremi različno velikimi silikonskimi nastavki. Oblikovne spremembe so opazne tudi na zunaj. Del ušesnega čepka z elektroniko, tako imenovano steblo, ki visi z ušesa, ni okroglo, temveč minimalistično in estetsko všečno pravokotno, poleg tega pa ima vlogo tudi pri kakovosti zvoka.

Huawei FreeBuds Pro so tudi prve slušalke tipa za v uho z inteligentnim dinamičnim aktivnim dušenjem hrupa. Z izboljšavo dosedanjih modelov jim je uspelo stopnjo dušenja potisniti na 40 dB, medtem ko boljše prilagajanje ušesnih čepkov strukturi ušesnega kanala poskrbi tudi za učinkovitejše pasivno dušenje. Z mikrofonoma znotraj in zunaj, slušalke zaznajo in analizirajo hrup ter samodejno preklapljajo med tremi načini dušenja – ultra, udobnim in splošnim. Ne glede ali slušalke uporabljate doma, med sprehodom ali na hrupni železniški postaji, znajo pametno prilagajati dušenje hrupa. Ko je funkcija dušenja vključena, baterije zadoščajo za do 4,5 ure, medtem ko se čas delovanja brez te funkcije podaljša na kar 7 ur uporabe. Slušalkam je dodana polnilna škatlica, v kateri sta čepka zaščitena, ko ju ne uporabljate, hkrati pa se polnita tudi njuni bateriji.

Odlična ponudba v trgovini AppGallery

Huawei nenehno izboljšuje uporabniško izkušnjo trgovine AppGallery. Nadgrajen uporabniški vmesnik prinaša preprosto in lepo estetiko, podkrepljeno z učinkovito izkušnjo rabe funkcij zavihkov in kartic z aplikacijami. Z njuno pomočjo aplikacije dosežejo več uporabnikov, hkrati pa jim nudita pametnejše predloge priljubljenih aplikacij.

Huaweieva uradna platforma za distribucijo aplikacij, trgovina AppGallery, medtem ponuja priljubljene lokalne in globalne aplikacije in se na dnevni ravni polni z novimi. V obdobju enega leta pa je za 20 odstotkov zrasla tudi uporaba hitrih aplikacij, s katerimi želi Huawei izboljšati digitalno življenje 500 milijonom aktivnih mesečnih uporabnikov. Med zadnjimi novostmi je tudi aplikacija odlične storitve pretočne glasbe Deezer. Uporabniki naprav, ki le to naložijo iz trgovine AppGallery, lahko v priljubljenih skladbah iz seznama 53 milijonov kar 3 mesece uživajo brezplačno.

Predstavljeni vrhunski pametni telefoni družine Huawei Mate 40

Huawei je okrepil svojo ponudbo naprav z revolucionarnimi pametnimi telefoni družine Huawei Mate 40. Predstavljajo najnovejše in najboljše mobilne tehnologije ter krepijo predanost družbe inovacijam in njeno neomajno odločenost, da ustvari najboljši pametni telefon Mate do zdaj. V družino sodijo modeli Huawei Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+.

Zadnja dva odlikuje najsodobnejši procesor narejen v 5-nanometrskem tehnološkem postopku Kirin 9000, ki v primerjavi z lanskim znatno izboljšuje zmogljivost in energijsko učinkovitost ter je popolnoma prilagojen okolju omrežij 5G. Prelomnih nadgradenj je bila deležni še ultra širokokotni objektiv, impresiven teleobjektiv in zmogljiva visokoločljiva glavna kamera. Z dvojno kinematografsko kamero (Dual Cine) in dvojno ultra širokokotno kamero (Dual Ultra Wide Cine) je mogoče zajeti neverjetne širokokotne videoposnetke ali fotografije tako s sprednjim kot zadnjim fotografskim sklopom.

Širok ekosistem naprav Huawei

Huawei je sicer pred kratkim predstavil tudi pametni telefon Huawei P smart 2021, ki ga prav tako odlikuje odlična kamera, brezžične slušalke Huawei FreeLace Pro ter pametni uri Huawei Watch GT 2 Pro in Huawei Watch Fit z naprednimi funkcijami beleženja aktivnosti in novimi načini vadbe.

Več o atraktivni ponudbi Deezer si poglejte v videu na: https://www.youtube.com/watch?v=DTuW9Ro0TDA&feature=youtu.be

Več o brezžičnih slušalkah Huawei FreeBuds Pro najdete na: https://consumer.huawei.com/si/audio/freebuds-pro/

Za več obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.