Objavljen razpis Mladi upi 2020

Zavarovalnica Triglav je objavila razpis Mladi upi 2020. Namenjen je mladim talentom s področja športa, umetnosti, znanosti ter mladim para-športnikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta. Na razpis so se v preteklih letih prijavili tudi Tim Gajser, Janja Garnbret in Timi Zajc. V sedmih letih je Zavarovalnica Triglav v razvoj 88 mladih vložila 351 000 evrov.

Kdo se lahko prijavi?

Na razpis Mladi upi se lahko prijavijo mladi, nadarjeni športniki, para-športniki in umetniki, stari od 16 do 19 let ter mladi talentirani znanstveniki, stari od 17 do 20 let. K sodelovanju vabijo vse mlade, ki jih odlikuje nadpovprečna nadarjenost, razvijajo nove prodorne zamisli ali pa navdušujejo z izjemnimi rezultati in imajo skupaj s svojim mentorjem oziroma trenerjem jasno zastavljene cilje, ki jih želijo doseči v prihodnjih letih.

Za prijavo mladi up potrebuje:

  1. Svoje motivacijsko pismo, v katerem (v največ dveh tipkanih straneh) navede:
  • katero področje posameznika navdihuje in zakaj;
  • kratko in simpatično osebno predstavitev;
  • kratko zgodbo o začetkih delovanja na svojem področju;
  • osebno vizijo, cilje in želje za prihodnost;
  • kdo so kandidatovi vzorniki in zakaj.

2. Motivacijsko pismo trenerja, mentorja ali učitelja o dosedanjem delu, opažanjih in razvojnih potencialih mladega upa.

3. Izpolnjen prijavni obrazec (treba je vključiti kontaktne podatke staršev ali skrbnikov in trenerjev/mentorjev/učiteljev…) in kopijo osebnega dokumenta; mladoletni kandidati morajo priložiti kopijo osebnega dokumenta vsaj enega od staršev ali skrbnikov.

4. Spisek dosedanjih pomembnih dosežkov ali nagrad.

5. Izjava organizacije, v okviru katere deluje mladi up, o namenski porabi sredstev in izjava o možnosti koriščenja sredstev za mladega upa v okviru organizacije.

6. Obrazec predvidene potrebe po finančnih sredstvih oziroma načrt porabe sredstev.

7. Obrazec o socialno-ekonomskem statusu mladega upa.

8. Obrazec o šolskem uspehu in kopija šolskega spričevala za šolsko leto 2019/2020.

9. Soglasje o sodelovanju pri promocijsko-oglaševalskih aktivnostih.

10. Druga strokovna priporočila ali dokazila, iz katerih je razviden talent oziroma razvojni potencial mladega upa, ki se prijavlja na razpis.

Strokovna komisija bo po pregledu prijav kandidate po potrebi zaprosila za dodatna pojasnila ali dokazila. Pri sestavljanju ožjega izbora finalistov si organizator pridržuje pravico, da zahteva predložitev kopije plačilnih list staršev ali skrbnikov vlagatelja na vpogled strokovni komisiji.

Vse potrebno mora mladi up poslati ali dostaviti osebno do 10. novembra 2020 na naslov Zavarovalnice Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana.

Obrazci in vse informacije so na voljo v razpisu, dodatne informacije pa na elektronskem naslovu: vsebovredu@triglav.si.

VIRZavarovalnica Triglav, mladi upi
Prejšnji članekRedefinirano izničevanje hrupa z brezžičnimi slušalkami Huawei
Naslednji članekNajvečja in osrednja ustanova na področju laboratorijske medicine Slovenije

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.