S tablico MatePad 11 se lahko učite cel dan: Njen odličen zaslon bo poskrbel, da vas oči nikoli ne bodo bolele

Na začetku kariere veliko ljudi išče nadpovprečno zmogljiv tablični računalnik, ki je hkrati ugodnejši od premijskih modelov. Do zdaj je bilo to praktično enako iskanju igle v senu, saj na trgu ni bilo veliko takšnih. S prihodom tabličnega računalnika Huawei MatePad 11 pa se je to spremenilo.

Najboljši pisarniški pripomoček

Sodobno delovno mesto je prežeto z nalogami, kot so predstavitve, zapisovanje idej ali urejanje dokumentov, za opravljanje katerih so tablični računalniki popolni. Pod pogojem, da je kakovost zaslona na primerno visoki ravni.

S 27,8-centimetrskim (10,95-palčnim) in 120-herčnim zaslonom je MatePad 11 odlično orodje za prikazovanje in urejanje raznovrstnih vsebin. Zaslonska tehnologija IPS v kombinaciji z visoko gostoto pik in ločljivostjo 2.560 x 1.600 omogoča izvrsten prikaz slik, poslovnih grafikonov in podrobnosti na načrtih, zato je MatePad 11 tudi popoln za predstavitev idej sodelavcem.

Za zaposlene v pisarnah, zlasti za začetnike, so odločilne zmogljivosti zapisovanja. Namesto da bi uporabili prenosni računalnik, uporabite MatePad 11 v kombinaciji s pisalom Huawei M-Pencil. Zaradi hitrega osveževanja zaslona boste med uporabo beležke Jnotes presenečeni, da je zakasnitev le 2 ms. S tem je zagotovljena izjemno tekoča in pristna uporabniška izkušanja, skoraj kot bi pisali in risali po listu papirja.

Ne glede na to ali ste na izobraževanju ali na sestanku s stranko, lažje je pisati na zaslon tabličnega računalnika kot v papirnato beležnico. Omogoča namreč dodatne funkcije, kot so prepoznava rokopisa, vnos standardnih grafikonov in geometrijskih likov, skiciranje in celo dodajanje fotografij v zapiske.

Učenja nikoli ni konec

Uspešni ljudje se nikoli ne nehajo učiti. Izobraževanje je še eno področje uporabe tabličnega računalnika Huawei MatePad 11. Učimo se lahko kadarkoli in kjerkoli. Na vlaku, v kavarni, ko le imamo čas, saj 120-herčni zaslon omogoča gladko premikanje po spletnih straneh in študijskem gradivu.

V trgovini AppGallery je na voljo pestra izbira aplikacije za zapisovanje in risanje, ki podpirajo drugo generacijo pisala Huawei M-Pencil. Med raziskovanjem meja ustvarjalnosti pa vas bodo navdušili izredno tanki robovi okoli zaslona. Tablični računalnik Huawei MatePad 11 namreč nudi takšno svobodo, kot redkokatera druga naprava in bo v vas vzbudil domišljijo in navdih.

Ne pozabite na ravnovesje med zasebnim in poslovnim

Trdo delo je postalo vrlina za veliko ljudi, toda za svoje dobro je prav, da se občasno oddahnemo in počnemo, kar si resnično želimo. Čeprav je njegovo poslanstvo pomoč pri delu, se tablični računalnik Huawei MatePad 11 po zaslugi zmogljivih komponent zlahka prelevi v prenosno igralno konzolo in napravo za predvajanje zabavnih vsebin. Spet pride do izraza hitrost osveževanja zaslona, saj 120 Hz praktično pomeni sposobnost prikaza gladkega gibanja in prehoda med kadri. Pri tem svoj pečat doda še visoka odzivnost občutljivosti zaslona na dotike.

Zaslon novega tabličnega računalnika Huawei MatePad 11 ni samo hiter, zmogljivosti kaže tudi v podpori barvnega obsega DCI-P3. Poleg ustvarjanja neverjetnih barv, zaradi katerih so fotografije in video posnetki izjemno živahni, je zasnovan za zmanjšanje izpostavljenosti škodljivi modri svetlobi in utripanju, ki sta glavna dejavnika utrujanja oči. Tablični računalnik ima certifikat TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) in TÜV Rheinland Flicker Free, kar zagotavlja varnost in jamstvo, da je vid zaščiten tudi po več urah dela.

Tablični računalnik Huawei MatePad 11 se sicer prav tako izkaše s svojo vzdržljivostjo. Pohvali se namreč lahko z baterijo, ki je sposobna hraniti kar 7.250 mAh energije.

Pojdite v novo šolsko in študijsko leto pripravljeni

S prihodom priročne tablice MatePad 11 so pri Huaweiu pred začetkom novega šolskega in študijskega leta pripravili še atraktivno ponudbo BACK TO SCHOOL, ki velja v prodajalnah Big Bang in na spletu ter prinaša vrhunske naprave po odličnih cenah. V ponudbi boste našli številne pripomočke, ki vam lahko olajšajo delo in učenje, od prenosnih in tabličnih računalnikov, do telefonov P40 lite, slušalk FreeBuds 4i in pametnih ur Watch GT 2 ter Watch Fit.

Širok ekosistem naprav

Poleg tabličnega računalnika MatePad 11 pa je Huawei slovenskim uporabnikom nedavno predstavil še prave brezžične stereo slušalke FreeBuds 4, pametne ure serije Watch 3, pametne zapestnice Band 6 ter izjemen računalniški monitor MateView.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.