Se v vas skriva nadobudni režiser? Preverite, kako enostavno ustvariti atraktiven video

Slika pove več kot tisoč besed. Vseeno pa je včasih težko zajeti takšno, ki bi sporočilo ponesla bolje od dejanskih besed. A opremljeni z revolucionarnim sistemom kamer, ki nudi velike optične povečave, širši vidni kot ter počasne posnetke, je mogoče tudi to! Vse to in še več namreč omogoča pametni telefon Huawei Mate 40 Pro.

Zaupajte prednji kameri

Sprednja kamera pametnega telefona Mate 40 Pro podpira široko vidno polje, kar je še posebej uporabno, ko želite, da je na video posnetku ali fotografiji poleg vašega še kakšen drug obraz ali več ozadja, pa so vaše roke prekratke. Programski algoritmi medtem prilagajajo vidno polje in popravljajo morebitna popačenja obraza. To pa še ni vse. Sprednja kamera namreč podpira razločljivost 4K in kinematografsko razmerje 3 : 2, kar kakovost videa dviguje na novo raven.

Naj vas svetloba na skrbi!

Snemalec ve, kdaj je svetloba najboljša. Zgodaj zjutraj ali tik pred sončnim zahodom. Toda kaj storiti, ko je prezgodaj ali prepozno? Ne skrbite. Cilindrična postavitev zadnjih kamer z bliskavico na optimalnem mestu bo poskrbela za primerno osvetlitev prizora v vseh svetlobnih razmerah. Še nočne razmere ji ne pridejo do živega in lahko boste naredili posnetke in fotografije nočnega uličnega dogajanja, ki vam jih bodo vsi zavidali.

Upočasnite svet okoli sebe

Kratki posnetki kraljujejo na družbenih omrežjih, saj so dovolj atraktivni, da pritegnejo pogled ter posledično všečke, medtem ko objavljamo utrinke iz svojega življenja, kuharske nasvete, šale oziroma vse, kar nam zapove domišljija. Zaradi njihove raznolikosti je še kako pomembno, da imate vsestransko in prilagodljivo napravo, ki podpira čim bolj raznovrstne snemalne učinke. Tudi počasne posnetke, ki prikažejo svet okoli nas v popolnoma drugi luči. V drugačni perspektivi, ki večini do nedavnega zaradi drage opreme ni bila na voljo. Že nekaj časa pa snemanje počasnih posnetkov omogočajo tudi pametni telefoni, vendar jih z nobenim ni tako preprosto narediti kakovostne, kot z Mate 40 Pro, ki tehniko prinaša še na prednjo kamero. Snemate lahko s tudi hitrostjo 240 sličic na sekundo, kar je posebej primerno za zajem hitrih prizorov, medtem ko bo način dvojni pogled omogočil sočasno snemanje z dvema kamerama.

Ničesar ne boste zamudili

Vseeno je, kdaj in kje nameravate snemati. Podnevi ali ponoči, zunaj ali notri, od daleč ali od blizu, Mate 40 Pro vam nudi preproste načine zajema pomembnih trenutkov, ne glede na to, kako minljivi so. Da bo res tako, poskrbi sistem ostrenja, ki ostrino zaklene na predmet zanimanja, zato ni treba prizora posneti večkrat in upati, da bo vsaj en posnetek dovolj dober.

Lepota je skrita v podrobnostih

Odobravanje in občudovanje bodo gotovo pritegnili vaši posnetki z visokim dinamičnim razponom, na primer prostora, v katerega skozi okno sijejo sončni žarki. Sončni svetlobi navkljub bodo na posnetku in na fotografijah opazne podrobnosti tako na temnih, kot na svetlih področjih. Razločili boste lahko celo vzorec na koži, podrobnosti trepalnic in pramene las.

En sam telefon za vse razmere

Pametni telefon Mate 40 Pro odlikuje ikoničen dizajn z inovativnimi tehnologijami in natančnostjo izdelave, kar rezultira v neprimerljivi funkcionalnosti. Brezkompromisni 17,2-centimetrski (6,76-palčni) zaslon Horizon z 88° ukrivljenostjo in zaobljenimi robovi ustvari neponovljivo izkušnjo gledanja, medtem ko »svilnata« krivulja dopušča udobno držanje naprave. Odporen je proti vodi in na voljo v mistični sivi, beli, črni, olivno zeleni ali sončnično rumeni barvi.

Veliko je že bilo povedano o pripravi vsebin za družbena omrežja ter ustvarjalnosti in strategijah nastopa. A ključna je naprava, ki je v roki veščega uporabnika najboljše ustvarjalno orodje. Prednja kamera, glavna kamera, izredno občutljiva na svetlobo, kamera s širokim pogledom in kamera s teleskopskim objektivom namreč zagotavljajo, da boste vedno kakovostno zajeli pomembna dogajanja v svoji okolici.

Širok ekosistem naprav Huawei

Poleg telefona Mate 40 Pro je sicer Huawei nedavno predstavil tudi pametni telefon Huawei P smart 2021, brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro in Huawei FreeLace Pro ter pametni uri Huawei Watch GT 2 Pro in Huawei Watch Fit. Celoten ekosistem Huaweievih rešitev pa zaokrožuje serija prenosnikov MateBook, ki vključuje cenovno bolj dostopna modela MateBook D14 in MateBook D15, kot tudi izjemno zmogljive MateBook 13, MateBook X in MateBook X Pro.

Na novih Huaweievih telefonih boste našli tudi trgovino z aplikacijami AppGallery, ki z več kot 650 milijoni uporabnikov velja za eno od treh največjih na svetu. V njej boste našli številne globalne in lokalne priljubljene aplikacije, pregledno razdeljene v več tematskih kategorij. Med njimi so bančne aplikacije, kot na primer NLB Klikin, razvedrilne aplikacije, kot na primer NEO, EON, T-2 tv2go, A1 Xplore TV Go in VOYO.SI, športne aplikacije, igre, med drugim tudi Fortnite, in številne druge.

Pri iskanju želenih aplikacij, novic, slik in drugih informacij pa vam bo prav tako v pomoč vsestranski iskalnik Petal Search.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.