Spoznajte vrhunsko zapestnico Huawei Band 6

Huawei je na slovenskem trgu predstavil najnovejšo pametno zapestnico Huawei Band 6, ki je močno izboljšana z vidika strojne zasnove. Nudi dvotedensko avtonomijo baterije in natančno spremljanja zdravje in telesno pripravljenost, medtem ko jo odlikujeta velik 1,47-palčni zaslon AMOLED FullView in eleganten videz.

Vrhunsko udobje in natančno spremljanje zdravja in dejavnosti so ključni dejavniki, ki odlikujejo dobro pametno zapestnico. Huawei Band 6 tehta vsega 18 gramov, s čimer je skozi cel dan udobna za nošenje in spremljanje srčnega utripa, spanja, stresa, menstrualnega cikla in celo raven kisika v krvi (SpO2). To pa še ni vse. Vključenih je kar 96 profesionalnih vadbenih načinov za spremljanje in analizo zbranih podatkov na znanstveno podprti ravni.

Sodoben dizajn

Huawei Band 6 se ponaša z 1,47-palčnim zaslonom AMOLED FullView ločljivosti 194 x 368 in gostoto 282 slikovnih pik na palec. V primerjavi s predhodnim modelom je večji za 148 odstotkov, zavidljivo pa je tudi 64-odsotno razmerje med zaslonom in telesom. Izbrana zaslonska tehnologija zagotavlja večjo jasnost informacij, medtem ko velikost pripomore, da jih sočasno prikazauje več. Občutljiv je tudi na dotik, saj je glavni način upravljanja zapestnice.

Pametna zapestnica Huawei Band 6 je na voljo v črni, oranžni, sakura rožnati in gozdnato zeleni barvi, da jo lažje kombinirate s priljubljenim modnim slogom. Ohišje iz steklenih vlaken z nežno »kovinsko« teksturo v kombinaciji z mehkim in koži prijaznim silikonskim paščkom pa ustvarja mladostni videz, ki narekuje trend v oblikovanju nosljivih naprav.

Kompaktna zapestnica z dvotedensko avtonomijo baterije

Pametna zapestnica je kljub velikemu zaslonu podedovala dolgo avtonomijo, ki odlikuje Huaweieve nosljive naprave. Podprta z učinkovitim sistemskim naborom in učinkovitimi algoritmi varčevanja z energijo, omogoča 14-dnevno delovanje[1] pri neprekinjenem spremljanju srčnega utripa in kakovosti spanja. Poleg tega podpira hitro polnjenje, saj že pet minut zadošča za dodatna dva dneva[2].

Zapestnica za zdrav življenjski slog

Funkcije spremljanja zdravja so najbolj priljubljene med uporabniki pametnih nosljivih naprav. Zahvaljujoč optimizirani strojni opremi temelječi na tehnologiji Huawei TruSeen 4.0 in novim pametnim algoritmom varčevanja z energijo, Huawei Band 6 podpira celodnevno spremljanje ravni kisika v krvi (SpO2)[3]. Ta izredno pomemben podatek beleži ves čas in sproži alarm v primeru, da je raven prenizka. Poleg tega zagotavlja še neprekinjeno, sprotno in natančno spremljanje srčnega utripa, spanja, stresa in menstrualnega ciklusa ter uporabnika obvesti v primerih, da je srčni utrip v mirovanju previsok ali prenizek.

Pametna zapestnica prinaša tudi povsem novo izkušnjo spremljanja telesne dejavnosti z 11 profesionalnimi načini vadbe, kot so tek v prostorih in na prostem, kolesarjenje in preskakovanje vrvi ter 85 prilagojenih vadbenih načinov, med katerimi najdete različne oblike telesnih vadb, iger z žogo in plesa. Podatke natančno in na podlagi večdimenzionalnih parametrov analizira profesionalni algoritem Huawei TruSport, da poda znanstveno podkrepljene ocene učinkovitosti in predloge za izboljšanje telesne pripravljenosti.

Pametni spremljevalec na zapestju

Z neverjetno avtonomijo baterije in lahkotnim dizajnom je pametna zapestnica Huawei Band 6 zasnovana, da v različnih primerih rabe dolgo časa nudi bistvene in hkrati pametne funkcije spremljanja zdravja in telesne dejavnosti. Poleg tega prikazuje obvestila s pametnega telefona, nadzoruje predvajanje glasbe in na daljavo proži kamero.

Huawei Band 6 je zasnovan, da ustvarja 24-urno pametno izkušnjo rabe ter pomaga pri iskanju novih načinov zdravega in aktivnega življenjskega sloga, je že na voljo po priporočeni ceni 59,99 €.

Huaweiev celosten ekosistem

Ob pametni športni zapestnici Band 6 je sicer Huawei nedavno predstavil še serijo ur Huawei Watch 3 z modeloma Watch 3 in Watch 3 Pro, brezžične slušalke FreeBuds 4, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad z modeli MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11, računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta obstoječemu 23,8-palčnemu monitorju Huawei Display FullView, ter vse skupaj zaokrožil z operacijskim sistemom HarmonyOS. Prav tako pa so pri nas že na voljo novi brezžični usmerjevalniki AX3 Quad-Core s štirijedrnim procesorjem in AX3 Dual-Core z dvojedrnim procesorjem, ki ju odlikuje podpora standardu Wi-Fi 6, ter WS5200.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

[1] Podatki temeljijo na rezultatih testiranja v laboratorijih Huawei. Življenjska doba baterije je 14 dni za povprečne ali 10 dni za intenzivne uporabnike.

[2] Podatki temeljijo na rezultatih testiranja v laboratorijih Huawei.

[3] Funkcija ni zasnovana za medicinsko uporabo in ni namenjena diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Podatki in meritve so uporabni samo za osebno uporabo.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.