Tablica Samsung Galaxy Tab 2 za študente

Tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 2 7.0 »Student Edition«: Vse kar študent potrebuje za študij in prosti čas!

Tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 2 7.0 je med nami prisoten že dobro leto. Ker je tablica kot nalašč za učenje, je računalniški gigant za študente pripravil posebno izdajo. Tu gre za tako imenovano različico »Student Edition«, ki poleg tabličnega računalnika Galaxy Tab 2 7.0 obsega še praktično tipkovnico z nastavkom za priklop in vmesnik za povezavo USB naprav. Za celoten paket je potrebno onkraj luže odšteti zgolj preračunanih 205 evrov.

 

Tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 2 7.0 »Student Edition« bo kot prva ponudila v prodajo ameriška trgovska veriga Best Buy. Nekatere primerke je sicer že bilo mogoče kupiti preko njene spletne prodajalne. Za preračunanih 205 evrov bodo ameriški študentje prejeli tablico s 7-palčnim oziroma 17,8-centimetrskim zaslonom ločljivosti 1.024 x 600 točk. Ta je opremljena še z dvojedrnim procesorjem frekvence enega gigaherca in osem gigabajtov vgrajenega pomnilnika. Na tabličnem računalniku je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Za lažje vnašanje besedila pa bo poskrbela polna fizična tipkovnica, ki bo služila še kot držalo za tablico.

 

Prodajni uspeh tabličnega računalnika Samsung Galaxy Tab 2 7.0 »Student Edition« bo močno odvisen predvsem od kakovosti tipkovnice in od tega, kako močno si študentje želijo digitalni fotoaparat na zadnji strani naprave. Za preračunanih 160 imajo ti namreč na izbiro precej zmogljivejši Googlov tablični računalnik Nexus 7, ki ponuja štirijedrni procesor Tegra 3, osem gigabajtov vgrajenega pomnilnika in mobilni operacijski sistem Android 4.0 Jelly Bean.

 

Predstavitveni video paketa Samsung Galaxy Tab 2 7.0 »Student Edition« je dosegljiv na spletnem naslovu http://goo.gl/jfxaI. Mi seveda upamo, da bo ta različna Samsungove tablice kmalu na voljo tudi pri nas. Zanjo bo po vsej verjetnosti potrebno odšteti okoli 250 evrov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.