Največji fest na Koroškem!

Dvodnevni odklop, preko 20 nastopajočih, glavni in elektro oder, idilična pokrajina, brezplačno kampiranje – KKŠ Summer fest na Koroškem!

Dijaki počasi odštevajo svoje zadnje dni brezskrbnih poletnih počitnic, študentje že prav tako razmišljajo o morebitnih še neporavnanih obveznostih na faksu, ki so si jih pustili za jesen, Klub koroških študentov pa se s polno paro pripravlja na najglasnejši in hkrati prvi dvodnevni glasbeno-zabavni spektakel na Koroškem, ki nosi ime KKŠ Summer fest. Pod mogočno Uršljo goro na Ivarčkem jezeru se bo v dveh dneh (31. avgusta in 1. septembra) zvrstilo kar nekaj znanih glasbenih imen, ki bodo zabavala tako mlajšo kot tudi starejšo generacijo.

Pozimi smo bili priča uspešnemu in zapomnljivemu KKŠ Winter festu, ki se je odvil na Kopah. Zaradi velikega obiska in zadovoljstva s strani obiskovalcev so se koroški študentje odločili, da nekaj udarnega organizirajo tudi konec poletja in omogočijo dvodnevno sprostitev v idilični pokrajini Koroške za vse tiste, ki se pred ponovnim sedenjem v šolskih klopeh želijo še malo pozabavati. Ker sama lokacija festa omogoča pestro športno udejstvovanje, bo poskrbljeno za raznolik dnevni program. Tako se bodo lahko obiskovalci pomerili v nogometu na milnici, odbojki na mivki, paintball-u, zanimivi igri american gladiator, poskusili zorbing, skok v vodo, zapeljali s kanuji in picikli … Poleg vseh športnih aktivnosti se bodo vsi željni petja lahko preizkusili na karaokah in si obenem poslikali telo ter prisluhnili stand up-u.

V večernih urah se bo na festu zvrstilo več kot 20 glasbenih gostov na dveh odrih. Prvi bo obarvan s pop-rock zvrstjo – nastopili bodo Tony Cetinski, Siddharta, Zablujena Generacija, Društvo Mrtvih Pesnikov, Happy Ol’Mcweasel, Carpe Diem, Muff, I.C.E., Los Ventilos, Farty Animals in RDDNDRN. Elektronski oder pa bodo zavzeli BELTEK, MIKE VALE, Danza Macabra, Vanillaz, DenyDoom, DeanDeen & Cleek, Tion/B*d, Kundi institut, Sim.

Za dvodnevni odklop boste odšteli 26 evrov, cena enodnevne vstopnice pa znaša 16 evrov, omogočeno pa je tudi brezplačno kampiranje! Vstopnice lahko kupite na vseh Eventimovih prodajnih mestih (Petrol, Pošte, Big Bang, K kioski, Kompas, 3 dva trafike, Mercator Hipermarketi, M holidays in Alpetour) ali preko spleta na http://www.eventim.si/.

Več o samem dogodku si lahko preberete na spletni strani, Facebooku ali Twitterju. Še posebej pozorno spremljajte Facebook, kjer se ves čas odvijajo zanimive nagradne igre!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.