Tehnični muzej Slovenije predstavlja 18. dneve elektrotehnike

Ali te zanima elektrotehnika, električna vozila, televizijski prenosi? Potem so Dnevi elektrotehnike ravno prav zate. Zaposleni Tehničnega muzeja Slovenije ter profesorji, študentje in sodelavci Fakultete za elektrotehniko so pripravili predstavitev mnogih elektrotehničnih ter multimedijskih dosežkov in zanimivosti.

18. dnevi elektrotehnike bodo potekali v Tehničnem muzeju Slovenije v Vrhniki od torka (7. 5. 2019) pa do nedelje (12. 5. 2019). Na ogled bodo postavljeni mnogi elektrotehnični in multimedijski dosežki, eksperimenti, predstavitve ter izumi. Ogledi bodo za zaprte skupine na voljo od torka do petka (9:00 do 13:00), v nedeljo pa so vrata muzeja odprta vsem (10:00 do 18:00).

Med zanimivostmi, ki bodo na ogled so optična vlakna ter zakaj jih uporabljamo, ustvarjanje elektrike z električnim kolesom, električna rolka ter električna formula, izdelek ki je prišel izpod rok študentov Univerze v Ljubljani. Na kraju dogajanja lahko tudi izveš kateri slavni osebi ste podobni in si ogledaš reportažno vozilo RTV.

Prejšnji članekŠtudent študentu: po razhodu s partnerjem
Naslednji članekPo edinstvene trenutke na Škisovo tržnico 2019

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.