Top naprave pod 50 evrov, ki so vredne tvojega nakupa

Nakupovanje tehnike je lahko stresna izkušnja, saj je na voljo toliko ponudbe, da je že začeti težko. Toda brez skrbi. Če imaš težave pri iskanju tehničnih naprav, ki so tudi cenovno dostopne, imamo zate nekaj idej. Poiskali smo nekaj naprav, ki jih na trgu lahko dobiš za manj kot 50 evrov.

Palica za selfie

Če rad delaš selfije oziroma sebke, je palica za selfie tvoj obvezen pripomoček. Svoj telefon preprosto povežeš s palico in jo nato raztegneš do želene dolžine.

Očala za zaščito pred modro svetlobo

Če veliko časa gledaš v zaslon, ta očala preprosto moraš imeti. Modra svetloba poslabša spanec, zmanjšuje izločanje melatonina in je morda povezana celo s povečanim tveganjem za srčne bolezni, sladkorno bolezen, debelost ter nekatere vrste raka.

Tople rokavice, ki ti omogočajo uporabo pametnega telefona

Poznaš tisti občutek, ko hočeš z rokavicami napisati sporočilo, vendar nikakor ne gre? Z rokavicami iz prevodnih vlaken to ne bo več težava.

Vodoodporne brezžične slušalke

Če si zaradi izpostavljenosti znoju in dežju uničil že dovolj slušalk, je morda čas, da poiščeš vzdržljiv par, ki bo ustrezal tvojemu aktivnemu življenjskemu slogu.

Zvočnik

Za relativno nizko vsoto denarja lahko dobiš majhen in vodoodporen zvočnik s kakovostnim zvokom ter dobro baterijo.

Stojalo za pametni telefon

Za dobro fotografijo v prostoru je včasih potrebno več kot le dobra osvetlitev. Stojalo bo korenito spremenilo tvoj način fotografiranja skupinskih trenutkov.

Pametna steklenica za vodo

Tudi ti preprosto pozabiš piti vodo ob delu pred računalnikom? Obstajajo pametne steklenice, ki te s svetlobnimi signali opozorijo na pitje vode.

Slušalke za odpravljanje hrupa

Če želiš zaščititi svoj sluh, zmanjšati motnje iz okolja in uživati v boljši zvočni izkušnji, te bo ta tehnologija presenetila s svojimi učinki.

Prejšnji članekHuawei z digitalno pobudo za premagovanje osebnih finančnih izzivov
Naslednji članekKako so zadnji meseci vplivali na vaše fizično počutje?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.