Vrhunska kamera za vsak žep v Huawei nova 9!

Zadnja leta smo priča nezadržnemu napredku v mobilni fotografiji. Oboroženi z najnovejšimi napravami, med katerimi izstopa Huawei nova 9, lahko uporabite portretni, nočni in kateri drugi fotografski način za čudovite fotografije, skoraj enakovredne posnetim s profesionalno fotografsko opremo.

Da bi uživali v vrhunski in vsestranski mobilni fotografiji ni treba poseči po premijskih modelih pametnih telefonov. Čeprav je Huawei med uporabniki najbolj poznan ravno po vrhunskih telefonih serije P in Mate, inovacije in novo razvite tehnologije vgrajujejo tudi v naprave dostopnejših cen. Med temi izstopa pametni telefon Huawei nova 9. Razveselil bo vse, ki zahtevajo najboljše, česar so kamere sposobne.

Več svetlobe, boljša osvetlitev in več podrobnosti

V estetskem in unikatnem sklopu zadnjih kamer »Star Orbit Ring«, ki ga je Huawei predstavil v napravi Huawei nova 9, se bohoti 50-milijonska kamera Ultra Vision. Njena odlika je tipalo veliko 1/1,56 palca, največje kadarkoli vgrajeno v naprave družine Huawei nova višjega srednjega razreda. Tega se bodo še posebej razveselili zaljubljenci v mobilno fotografijo, saj je visoka svetlobna občutljivost tipala pogoj za kakovost in jasnost fotografij.

Če ste že kdaj poskusili fotografirati med nočnim sprehodom po mestu ali v slabše osvetljeni restavraciji, potem veste, kaj to pomeni. Ker so slabe svetlobne razmere nerešljiva težava nekaterih pametnih telefonov, se velikokrat niti ne trudite in v kali zatrete željo po zajemu sicer zanimivega trenutka. Toda skrbi postanejo odveč, če imate v rokah Huawei nova 9. Tipalo ni samo veliko in zato sposobno zajeti več svetlobe, opremljeno je še z inovativnim barvnim filtrom RYYB (CFA). Ta zelene pike običajnega filtra (RGGB) zamenja z rumenimi, ki sočasno prepuščajo svetlobno valovanje rdečega in zelenega spektra, posledica česar je zaznava še dodatnih 40 % svetlobe.

Pametni telefon Huawei nova 9 nočno fotografiranje poenostavi s tehnologijo 4-v-1 »Light Fusion«, ki vam tudi v izrednih svetlobnih pogojih pomaga posneti odlične fotografije. Namesto da bi se tipalo zanašalo na surovo število slikovnih pik za zajem kakovostnih fotografij, bogatih s podrobnostmi in z visokim dinamičnim razponom, izkorišča fizično velikost in način izboljšave posnetkov XD Fusion Engin. Podnevi ali ponoči, ko fotografirate portrete ali bolj običajne prizore, vam zato Huawei nova 9 nudi izjemne fotografske užitke.

Realistične fotografije in prikaz

Da bomo fotografije lahko kazali v najboljši luči, je pametni telefon Huawei nova 9 opremljen s 16,68-centimetrskim (6,57-palčnim) zaslonom sposobnim prikazati 1,07 milijarde barv in s 120-herčnim osveževanjem. Podpira tudi upravljanje barv (Full-Path P3 Colour Management) od zajema tipala, obdelave signala, hranjenja fotografij do prikaza. S tem je dosežena 25 % boljša barvna pokritost kot v primeru barvnega prostora sRGB, kar ravno tako pomaga, da v fotografijah in video posnetkih dejansko zajamete in nato na zaslonu opazujete natančno tisto, kar vidite na lastne oči.

Več zabave med snemanjem

S pametnim telefonom Huawei nova 9 dobite dostop do vrhunskih tehnologij mobilne fotografije, ki so bile do zdaj rezervirane za naprave premijskega razreda. Veliko tipalo občutljivejše na svetlobo, barvni filter RYYB in XD Fusion Engine skupaj zagotavljajo neverjetno fotografsko izkušnjo. Poleg tega je na voljo tehnologija z umetno inteligenco podprtega delovanja zaklepa AI Shutter za hiter zajem ostrih fotografij.

Navdušeni vlogerji pa bodo prepoznali prednosti popolnoma nove funkcije sočasnega snemanja s prednjo in zadnjo kamero. Omogoča preprosto preklapljanje med kamerama brez potrebe po snemanju dveh ločenih posnetkov. Še več, fotografije in video posnetki so takoj pripravljeni za objavo na družbenih omrežjih.

Opremljena s trgovino AppGallery

Huawei nova 9 je opremljen z mobilnimi storitvami HMS in trgovino AppGallery, ki dosega hitro rast. Do konca letošnjega junija je bilo v njej že 165 tisoč aplikacij prilagojenih delovanju s platformo HMS Core. Po zaslugi različice 6.0 so lahko aplikacije opremljene s fotografskimi funkcijami umetne inteligence, kot so visoki dinamični razpon (HDR), učinek zamegljenega ozadja (bokeh), stabilizacija videa in podobna.

Pametni telefon Huawei nova 9 bo v Sloveniji na voljo po priporočeni ceni 499 evrov, in sicer v črni in modri barvi. Prednaročila so odprta do 1. novembra. Predhodno registrirani Huawei uporabniki so prav tako upravičeni do 12-mesečne garancije na poškodovan zaslon. Ponudba velja do konca leta (31. decembra) za kupce pametnih telefonov Huawei nova 9 ali Huawei nova 8i.

Poleg telefona srednjega razreda Huawei nova 9 je Huawei na nedavni evropski predstavitvi na Dunaju predstavil še pametno uro Huawei Watch GT 3 in omejeno izdajo brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds Lipstick. Neopažen pa ni ostal niti telefon Huawei nova 8i, ki navdušuje z izjemno ceno 349 €.

Več informacij o posebni ponudbi: https://consumer.huawei.com/si/support/screen-damage-protection/

Več informacij o telefonu: https://consumer.huawei.com/si/phones/nova9/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.