Vrhunska zvočna izkušnja s slušalkami Huawei FreeBuds 3i

Nove slušalke Huawei FreeBuds 3i nudijo odlične zmogljivosti z impresivnim aktivnim dušenjem hrupa v ergonomsko oblikovanih ušesnih čepkih.

Huawei je predstavil novost v ponudbi brezžičnih slušalk, model Huawei FreeBuds 3i, ki nudijo vrhunsko kakovost zvoka v kombinaciji z brezhibno povezljivostjo. Ob novi oblikovni zasnovi ušesnega čepka in tehnologiji aktivnega dušenja hrupa pa neverjetno glasbeno doživetje in kristalno jasne pogovore, kjerkoli ste.

Vklopite glasbo in izklopite hrupno okolje

Bodisi poslušate najljubše skladbe, doživljate vrhunske zvočne učinke filmske uspešnice ali pa se pogovarjate z najljubšimi, s slušalkami FreeBuds 3i, ki so ponašajo z vrhunsko tehnologijo odpravljanja hrupa, uživate v tem popolnoma brez motenj. Slušalke so opremljene z dvema zunanjima in enim notranjim mikrofonom. Zunanji na hrbtišču čepka je obrnjen navzven in zaznava hrup okolice, da lahko slušalke oblikujejo signal »protihrupa«. Medtem notranji mikrofon zajame dodatni hrup v ušesu, za učinkovitejše aktivno dušenje tudi do impresivnih 32 dB. Vloga tretjega mikrofona pa pride do izraza med telefonskimi klici, ko zagotovi nenadejano izkušnjo.

Neprekosljive zmogljivosti

Interakcija med vsemi napravami Huawei je popolnoma brezšivna. Slušalke enostavno seznanite s pametnim telefonom Huawei prek plavajočega okna, ki se pojavi na zaslonu telefona takoj, ko odprete zaščitno-polnilo škatlico slušalk. Hipna povezava vam omogoča takojšno uživanje v vaši priljubljeni glasbi enostavno preverjanje stanja baterije.

Hrbtni strani obeh čepkov sta občutljivi na dotik, s čimer ponujata neprimerljivo udobje in nadzor. S preprostim dvojnim dotikom nadzirate predvajanje glasbe ali se odzovete na klic, dolg dotik pa vklopi oziroma izklopi aktivno dušenje hrupa. Predvajanje glasbe pa se pametno samodejno ustavi, ko ušesni čepek odstranite iz ušesa in nadaljuje, ko ga vstavite nazaj.

Odličen zvok

Slušalke Huawei FreeBuds 3i odlikujeta dinamična zvočna gonilnika premera 10 mm, ki jima tudi močni nizki toni (bas) niso tuji. Poleg tega pa so visoko občutljive membrane iz polimera skrbno nastavljene za reprodukcijo pristnega in uravnoteženega zvoka.

Prilagodite jih svojim potrebam

Estetika in sodoben slog je bilo vodilo pri oblikovanju novih slušalk, niso pa pozabil niti na udobje uporabe. Ergonomsko oblikovana čepka stožčaste oblike lahko dodatno prilagodite s silikonskimi nastavki v štirih velikostih, da se bolje prilagodijo ušesnemu kanalu.

Cena in razpoložljivost

Huawei FreeBuds 3i bodo na voljo v dveh klasičnih barvah, črni in beli, po ceni 99 evrov od 22. junija dalje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.