Zakaj izbrati telefon Galaxy S24 serije?

Accessory 1_LI

Razmišljate o nakupu novega pametnega telefona in vas mika Galaxy S24 serija? Novice o napredni umetni inteligenci, izjemnih zmogljivostih, odlični kameri so prepričljive, a morda še vedno niste popolnoma prepričani. Poglejmo nekaj ključnih razlogov zakaj izbrati serijo Galaxy S24.

Ključni razlogi za izbiro Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 serija prinaša vrhunsko kombinacijo zmogljivosti, oblikovanja in naprednih funkcij. S prilagodljivo mobilno umetno inteligenco Galaxy AI* boste lahko izboljšali svojo uporabniško izkušnjo in uživali v številnih funkcijah, ki jih ponuja Galaxy S24. Na primer, funkcija Tolmač (Interpreter) omogoča takojšnje prevajanje pogovorov na razdeljenem zaslonu, kar je še posebej koristno med potovanji. Funkcija, ki nam lahko zelo olajša delo, je Pomoč za zapiske (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes, ki bistveno izboljša organizacijo in produktivnost uporabnikov. Poganja jo umetna inteligenca in avtomatsko ustvarja povzetke ter predloge za zapiske, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše zapisovanje misli in idej. Z uporabo prednastavljenih oblik in enostavnim ustvarjanjem privlačnih naslovnic, Pomoč za zapiske (Transcript Assist)  zagotavlja, da so vaši zapiski pregledni in lahko dostopni s pomočjo hitrih predogledov.

  • Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

Lifestyle Image_Intelligent summary 2__LI

Hkrati za vse radovedne uporabnike Galaxy S24 serija predstavlja novo inovativno funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search), ki vam z enim preprostim gibom omogoči takojšen vpogled v rezultate v Googlovem brskalniku. Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprosto gesto na zaslonu (obkroževanje) takoj dostopajo do predmetov, ki so jo obkrožili na zaslonu.

SAMSUNG | Galaxy S24 Ultra Uradni film: Iskanje z obkroževanjem

Ena od ključnih prednosti Galaxy S24 serije je kamera. Galaxy S24 Ultra se izkaže kot pravi kralj fotografije z naprednim sistemom Quad Tele, ki omogoča do 100-kratno digitalno povečavo. To pomeni, da lahko zajamete jasne posnetke tudi na večji razdalji. Funkcija Nightography izboljša kakovost nočnih fotografij, kar je odlično za ljubitelje nočnega fotografiranja. 

Da bodo slike res popolne, lahko z Generativnim urejanjem (Generative Edit), funkcijo umetne inteligence, ki uporabnikom omogoča spreminjanje velikosti, premikanje ali celo odstranjevanje predmetov na fotografijah, ustvarite fotografije na profesionalnem nivoju. V trenutku prilagodite kompozicijo fotografije s Predlogi za urejanje (Edit Suggestion). S funkcijo Izbris odsevov (Erase Reflection) pa samodejno odstranite neželene sence in odseve svetlobe.

SAMSUNG | Galaxy S24 Ultra Uradni film: Odstranjevanje odseva

Galaxy S24 serija se ponaša z najsvetlejšim zaslonom doslej. S svetilnostjo do 2600 nitov boste imeli vedno odlično vidljivost, tudi na sončen dan. Funkcija Vision Booster pa še dodatno izboljša vidljivost na prostem, kar je odlična novica za tiste, ki radi uporabljajo svoje telefone na prostem.

Poleg svojih pametnih funkcij so telefoni Galaxy S24 serije tudi prava paša za oči. Galaxy S24 Ultra je prvi telefon Galaxy z ohišjem iz titana, kar povečuje vzdržljivost in življenjsko dobo naprave. Poleg tega je tanjše ohišje telefona Galaxy S24 Ultra omogočilo boljšo izkušnjo na poti in udobnejši oprijem. Pri Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa preprosta zasnova One-mass izpolnjuje estetske standarde z brezhibno povezavo med zadnjim pokrovom in stranskim okvirjem naprave.

Torej, ali je telefon serije Galaxy S24 prava izbira za vas? Odgovor je odvisen od vaših potreb in želja, in aplikacija Try Galaxy vam ponuja odlično priložnost, da sami preizkusite, kaj ponuja Galaxy telefon. Ne odlašajte več, prenesite aplikacijo na vaš obstoječi telefon in odkrijte, zakaj je Galaxy S24 serija priljubljena izbira uporabnikov po vsem svetu.

Galaxy AI je tu. Doživite naš svet in prejmite čudovit darilni paket

Vsi kupci, ki bodo med 5. aprilom in 5. majem 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra,Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo kupci prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

SLO-NacPromo-AI-SpringQ2-KV-H-Open-File

Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung. Promocija velja pod pogojem registracije v Samsung Members najkasneje do 26.5.2024.

SAMSUNG | Try Galaxy: 2024 Uradni predstavitveni film

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.