Začasni tattooji

Se spomniš, ko si se sprehajal po obali na morju in videl tiste stojnice s tattooji? In ti jih starša nista dovolila imeti? Ne? Aha, torej samo meni niso dovolili. Zato pa imam zdaj tiste prave, da sem vzrok, zakaj mama zavija z očmi. Če bi rad pretental starše in na sebi videl, kako bi izgledal, so tu začasni tattooji.

Tattoo mora imeti globji pomen
Tattoo mora imeti globji pomen.

Izdelava po naročilu

Ker je lahko tattoo pravzaprav karkoli, imaš v veliko spletnih trgovinah možnost izdelave po izbiri. To je zelo priročno če se odločaš za pravi tattoo in bi rad preveril kako izgledaš.

Paketi tattoojev

Bi rad nekaj poletnega, flamingastega, tropskega, živalskega ali pa ljubezenskega? Največkrat boš našla paketke tattoojev, ki so različnih velikosti in tematik. Cene se gibljejo od skoraj zastonj do ne tako zastonj.

Henna tattoji

Tu pa je možnost, da sam narišeš kar si želiš. Ali pa prosiš prijatelja, da lahko kriviš njega, če se zmoti. Lahko kupiš celotne pakete barv, matric in risala. Ko ti postane všeč pa lahko barve in matrice dokupuješ.

Naredi sama
Naredi sama

Trajnost

Večina teh tattoojev obstoji na koži do dva tedna, nekateri pa tudi več. Zelo pomembna pri tem je skrb za tattoo. Vsak paket ima zraven navodila, lahko pa si jih prebereš na spletni strani, kjer si jih kupila.

Prav. Bring it on
Prav. Bring it on

Malo pobrskaj po internetu in morda najdeš navdih za svoj prvi tattoo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNe zamudi, le še nekaj dni za prijavo na fotografsko tekmovanje InFocus
Naslednji članekKako se znebiti komarjev?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.