Bloganje je lahko pravi užitek

Grafična podoba za podcaste

Mija Ivančič, urednica spletnega portala Student.si, je tudi lastnica bloga Enaindvajseto, na katerem deli svoje misli o svetu, potrošništvu in kulturi. Idej za pisanje ji ne zmanjka, saj navdih črpa iz vsakdanjega življenja. Je med najbolj pridnimi pisci, saj je po številu napisanih člankov med prvimi.

Prostor za deljenje svojih misli in opažanj

Enaindvajseto se je začelo z zapisom o potrošništvu in black friday akcijah. Veliko vsebin je vezanih tudi na okolje in družbo. Od vseh prispevkov pa je Mija najbolj ponosna na zgodbo punce, ki se sooča s kronično boleznijo, pa kljub temu uživa v življenju in dela tisto, kar jo veseli. Ozaveščanje je namreč nekaj, kar ji je zelo blizu

Ne rabiš biti tehnični genij

Mija zase pravi, da ni tehnološki navdušenec. V Wordu se še znajde, medtem ko je Excel zanjo španska vas. Kljub temu ji je uspelo postaviti svoj blog, pri čemer se je spoznala s tehničnimi zahtevami. Opisala je, kaj vse potrebuješ za začetek in kaj je dobro vedeti. Prav tako nam je zaupala, v katero smer želi razvijati svoj blog.

Sprejemanje kritike je obvezno

Vsak, ki ustvarja na spletu, se na neki točki sreča s kritiko. Ne moremo ji ubežati. Vedno se najde nek angelček, ki zaničuje tvoje delo in nima nobene dlake na jeziku. Mija pravi, da tudi sama ni nobena izjema. Zato je res ključnega pomena, da se pri ustvarjanju in deljenju svojega dela požvižgaš na mnenje drugih.

Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

+ objave

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.