­čÄž O ┼ítudiju francistike in zgodovine na FF UL

Grafika za podcast

Lara O┼ítrbenk je novinarka na┼íega portala in ┼ítudentka francistike in zgodovine na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Svojo ┼ítudijsko smer naravnost obo┼żuje in je popolnoma prepri─Źana, da si je zase izbrala primeren ┼ítudij. Zaupala nam je svojo izku┼ínjo s ┼ítudijskim ┼żivljenjem.

Zakaj si je izbrala ta študij?

Lara si je sama izbrala ┼ítudij francistike in zgodovine, saj ju oba predmeta ┼że dolgo zanimata. Pri tem ni niti pomislila na kak drug ┼ítudij, saj je bila trdno prepri─Źana, da je to prava odlo─Źitev zanjo.

Najte┼żji izpiti

Zaupala nam je, kateri izpiti so najte┼żji in z nami delila anekdoto, ki se ji je zgodila pri enem izmed njih. Tako kot pri vsaki ┼ítudijski smeri je seveda tudi pri tej nekaj izpitov, ki veljajo za precej te┼żke.

Tutorji pomagajo, vendar le do neke mere

Sama ni imela dobre izku┼ínje s svojo tutorko, zato se sama v isti vlogi sku┼ía ┼íe toliko bolj izkazati. Kot tutorka pa ne daje potuhe, saj verjame v to, da si morajo ┼ítudenti zapiske zaslu┼żiti in jim ni─Ź ne pomaga, ─Źe jim stvari kar podari┼í.

­čÄž Prijetno poslu┼íanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, ┼żelje in ideje za bodo─Źe avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali ┼żelje po sodelovanju v na┼íih avdio oddajah lahko posreduje┼í tudi na: marketing@nevtron.eu.

Urednica revije Študent

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manj┼íanje ne┼żelenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.