O študiju na Fakulteti za humanistične študije v Kopru

In the Classroom Multi Ethnic Students Listening to a Lecturer and Writing in Notebooks. Smart Young People Study at the College.
Foto: gorodenkoff iz iStock

Naša sodelavka Katja Stojić je študirala na Fakulteti za humanistične študije v Kopru. Skoraj bolj kot sam program, so jo že na informativnih dnevih navdušili predvsem profesorji. Poleg tega je to pač obala… kdo pa ne želi študirati na morju?? 😉

Nisi samo številka

Katja se je na fakulteti vedno počutila dobro in odnosi med sošolci in profesorji so ji bili res všeč. Razlog za to je morda tudi v velikosti študijskih skupin, ki so bile precej majhne in so se zato počutili bolj povezane. Je pa res, da si te profesorji v manjših skupinah lažje zapomnijo, kar je dobro, če si priden študent in malo manj, če nisi ravno pogost obiskovalec predavanj.

Zapiski, tutorji

Knjižnica je precej majhna, vendar pa lahko veliko literature dobiš tudi na spletu. Katja se je znašla tudi tako, da je tu in tam obiskala knjižnico v domačem Kranju. Kaj pa tutorstvo? Katja pravi, da sistem tutorstva na tej fakulteti ni vzpostavljen na enak način kot na kakšni drugi večji fakulteti univerze v Ljubljani. Vseeno pravi, da tega ni pogrešala, saj so se vedno lahko obrnili tudi na profesorje.

Kako veš, da je to študij zate? V podcastu ti Katja zaupa tudi, katere predmete iz srednje šole moraš imeti rad in kaj te mora zanimati. Gotovo se boš tako lažje odločil ali pa le še potrdil izbiro študija!

Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekOsupljive lastnosti prenosnega računalnika MateBook X Pro
Naslednji članekAli kot študent potrebujem stoječo mizo?
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.