Potep po zahodu ZDA

LAS VEGAS, USA - September 20, 2016: Colorful Downtown Las Vegas with world famous Strip and New York New York hotel and casino complex illuminated beautifully at night, Nevada, USA
Foto: bluejayphoto iz iStock

Naš novinar in SEO urednik Žiga Kastelic se je lani s punco potepal po zahodu ZDA. Videla sta več različnih mest, od razvpitega Las Vegasa do zvezdniškega Los Angelesa. Udeležila sta se filmskih premier in ogledala slavni živalski vrt v San Diegu.

Žiga je z nami delil svoje utrinke s potovanja in podal nekaj nasvetov za tiste, ki bi radi šli na potep čez lužo. So vsi Američani res tako debeli? Kakšna je hrana? Ali potrebujem vizo? Odgovoril je na vsa ta vprašanja in še več.

Poudaril je, da je pomembno čim več načrtovati vnaprej in ostati odprt za doživetja. Opisal nam je, kakšen je odnos Američanov do tujcev in katere so bile tiste stvari, ki so mu najbolj ostale v spominu.

Za vse tiste, ki objokujejo letošnjo odsotnost potovanj, bo ta epizoda podcasta kot nalašč za načrtovanje bodočih tripov.

Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

Urednica revije Študent

Prejšnji članekBanka Slovenije ponuja kadrovske štipendije
Naslednji članekNovega Lamborghinia ne boš videl na javnih cestah
Katja Stojić

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.