Koronavirus: miti in resnice

covid-19 pandemic. middle aged woman in grey blouse wearing ffp2 mask.
Foto: CentralITAlliance iz iStock

Od prvih informacij o koronavirusu, ki so se v začetku letošnjega leta zdele le še ene izmed novic na tujem, bo kmalu leto dni. Letno dni epidemije, pandemije, nejasnosti, strahu in na žalost tudi smrti. Praznični čas je že tik pred vrati, vse skupaj pa kaže na to, da bo letošnji december res drugačen.

Kako naj si predstavljamo naključja?

V tem podkastu sem predstavila nekaj najpogostejših mitov o koronavirusu in z njim povezanimi preventivnimi ukrepi ter zaščito. Raziskovala sem, ali je o nastanku in širšem poznavanju virusa znanega že kaj več. Zakaj je tako težko verjeti naključjem in toliko lažje teorijam zarote? Izveš v podkastu!

Razkuževanje javnih površin je bila napaka

Ob koncu sem nekaj informacij o tem, zakaj smo v Sloveniji trenutno tako slabi v boju z drugim valom epidemije, povzela iz informativne oddaje RTV Premagajmo covid-19. Infektolog je govoril tudi o napakah, ki smo jih pri obvladovanju epidemije v Sloveniji storili do sedaj.

Prebolela koronavirus, a …

V začetku jesenskega drugega vala sem se s koronavirusom okužila tudi jaz. O tem, kako sem prepoznala okužbo, kako je potekalo testiranje in kako sem prebolevala okužbo, sem posnela podkast že v oktobru. V tem podkastu ti povem še, kako se počutim sedaj po dveh mesecih od potrjenega pozitivnega testa in s katerimi težavami se še srečujem.

Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekZelena luč za smučišča: bomo kmalu smučali?
Naslednji članekMladi inovatorji za bolj zeleno, bolj zdravo in bolj digitalno Evropo
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.