Na katero fakulteto?

Naslovnica revije

Na vseh tradicionalnih mestih po vaših fakultetah in drugod so že na voljo novi izvodi revije Študent.

Prva letošnja številka revije Študent je vezana na informativne dneve in izbiro študija. Zakaj je izobrazba sploh pomembna? Kakšen študij in poklic mi je pisan na kožo? Kako si lahko pri tem pomagam s samoanalizo? In nenazadnje, kateri poklici bodo še sploh obstajali čez 10 let?

Katere fakultete in višje strokovne šole so na voljo v Sloveniji? Pripravili smo seznam in jih povprašali, kaj jih odlikuje, zakaj so prav oni posebni in vredni vašega vpisa. Prejeli smo kar nekaj zanimivih odgovorov.

Morda pa niste omejeni na našo malo domovino in vas mikata študij in delo v tujini? O tem smo povprašali dva Slovenca z lepimi izkušnjami. Ob tem pa smo tudi pripravili seznam naprav, ki jih potrebujete za potovanje in za normalno študentsko bivanje.

Nismo pa pozabili še na zabavnejše vsebine, kot so zanimivi dogodki, horoskop, nasveti za tek za začetnike in praktični nasveti za popoln ženski orgazem. Da, prav ste prebrali. Teh preprosto ne smete prezreti 😉

Aprilska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po celi Sloveniji. Lahko jo tudi natisneš na avtomatih Printbox, jo prelistaš na issuu.com/revija.student ali shraniš pdf.

Prijeten začetek leta 2018,
uredništvo revije Študent

Matjaž Lesjak

Glavni urednik

Prejšnji članekPREDSTAVLJA SE: Evropska pravna fakulteta
Naslednji članek5 Korakov do popolnega ženskega orgazma ter odpiranje duhovnih darov
Matjaž Lesjak

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.