Tehnika – področje izobraževanja

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Doktorski
Univerza:
Univerza v Mariboru
Zavod:
Fakulteta za naravoslovje in matematiko UM
Trajanje študija:
IZREDNI študij (3 leta)
ECTS kreditnih točk:
180 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Doktor znanosti
Kraj izvajanja:
Maribor

O študijskem programu

V okviru doktorskega študija kandidati nadgradijo svoja dodiplomska znanja in kompetence, tako da lahko opravljajo dela in naloge na vseh področjih izobraževanja, od osnovnošolskega, preko srednješolskega, višjega, visokega in univerzitetnega izobraževanja.

Poleg tega pa so usposobljeni tudi za samostojno razvojno in raziskovalno delo na zahtevnih nacionalnih in mednarodnih projektih. Zaposlijo se lahko tako v šolstvu, v osnovnih in srednjih tehniških šolah, tehniških gimnazijah, na fakultetah, pa tudi kot organizatorji in vodje izobraževalnih služb in organizatorji ter izvajalci raznih strokovnih izobraževanj v gospodarstvu in negospodarstvu.

Vpisni pogoji

  • Končan študijski program druge stopnje ali
  • končan univerzitetni študijski program, sprejet pred 11.6.2004, ali
  • končan visokošolski strokovni študijski program, sprejet pred 11.6.2004, in študijski program za pridobitev specializacije ter pred vpisom opravljene dodatne študijske obveznosti v višini 60 KT, ki se določijo glede na smer zaključenega visokošolskega študijskega programa kandidata oziroma glede na smer specializacije, ali
  • končan študijski program, ki izobražuje za poklice, urejene z direktivami EU, ali drug enovit magistrski študijski program, ki je ovrednoten s 300 KT.

Šolnina

Za izredni študij, posamezni letnik: 2.970€

Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
564SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se