Velnes

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Višješolski
Univerza:
Višješolski zavodi
Zavod:
DOBA, Fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije Maribor
Trajanje študija:
IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Organizator velneških storitev
Kraj izvajanja:
Online

O študijskem programu

Velnes je danes ena najhitreje rastočih panog. Želite tudi vi postati del te uspešne panoge? V programu Velnes boste pridobili strokovna znanja za načrtovanje, organiziranje, vodenje in promoviranje velneških storitev.

Velnes pomeni celostni in zdrav način življenja, ki se odraža v splošnem dobrem počutju posameznika. Upošteva vsa načela sodobne preventive in je uravnotežen življenjski slog, ki ga dosežemo z osnovnimi sestavinami: telesnim gibanjem, zdravo prehrano, duševno aktivnostjo in osebno sprostitvijo.

Program Velnes je specializiran program za področje velneške dejavnosti in edini zasebni javno veljaven program v Sloveniji. Študentje pridobijo uporabna znanja za sodobne pristope za krepitev kakovosti življenja in zdravja posameznikov ter celovito organiziranje in vodenje velneških storitev.

Vpisni pogoji

  • Končana splošna matura ali
  • končana poklicna matura ali
  • opravljen zaključni izpit ali diploma pred letom 2002, ali
  • opravljen, mojstrski, delovodski ali poslovodski izpit, tri leta delovnih izkušenj opravljen preizkus znanja iz materinščine (slovenščine, italijanščine ali madžarščine) ter matematike ali tujega jezika v obsegu, določenem za poklicno maturo.
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
593SledilciSledite
292SledilciSledite
73NaročnikovNaročite se