Velnes

Način študija:
Izredni
Stopnja:
Višješolski
Univerza:
Višješolski zavodi
Zavod:
Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana
Trajanje študija:
IZREDNI študij (2 leti)
ECTS kreditnih točk:
120 KT za celotni študij
Pridobljen naziv:
Organizator poslovanja v velneški dejavnosti
Kraj izvajanja:
Ljubljana

O študijskem programu

Poklici v velneški dejavnosti, so vsekakor poklici prihodnosti, saj se ukvarjajo z dobrim počutjem in zdravim ter uravnoteženim življenjskim slogom, to pa so zelo pomembni pogoji za večjo kakovost življenja. In k tej vsi strmimo iz dneva v dan bolj.

V prihodnosti bo torej pomembno, kaj se ponuja na tem področju, še bolj pomembno pa bo, kako se to ponuja. To pa že danes sproža nujo po visoki meri ustvarjalnosti pri oblikovanju in vpeljavi novih velneških storitev na trg ter izboljšanju že obstoječe ponudbe.

Namen študijskega programa Velnes je pridobiti uporabna znanja za sodobne pristope za krepitev kakovosti življenja in zdravja posameznikov ter celovito organiziranje in vodenje velneških storitev. Kreditno ovrednotenje po evropskem sistemu, pa omogoča mobilnost pri zaposlovanju in priznavanje poklicne izobrazbe, ne samo na slovenskem, ampak tudi na evropskem trgu dela in znanja.

Vpisni pogoji

  • Končana splošna matura ali
  • končana poklicna matura ali
  • opravljen zaključni izpit ali diploma pred letom 2002, ali
  • opravljen, mojstrski, delovodski ali poslovodski izpit, tri leta delovnih izkušenj opravljen preizkus znanja iz materinščine (slovenščine, italijanščine ali madžarščine) ter matematike ali tujega jezika v obsegu, določenem za poklicno maturo.
Prejšnji članek
Naslednji članek
30,075OboževalciVšečkaj
3,625SledilciSledite
292SledilciSledite