1. mednarodni sejem nepremičnin in investicij – Proprio

V času gospodarske krize je trg nepremičnin v izjemno negotovem položaju.

Kljub temu pa je to področje eno izmed najbolj dinamičnih in zanimivih v slovenskem gospodarstvu. Zato so organizatorji Mednarodnega sejma nepremičnin in investicij Proprio, ki bo 26. in 27. marca 2010 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, prepričani, da je takšno srečanje edina prava priložnost, da se vsi akterji, ki delujejo na nepremičninskem trgu, srečajo na enem mestu in zainteresirani javnosti ponudijo relevantne informacije s področja nakupa, prodaje, najema, obnove ter zavarovanja nepremičnine.

Na sejmu se bodo predstavili: nepremičninske agencije, podjetja, ki nudijo nepremičninsko in kreditno posredništvo, ekonomsko in pravno svetovanje, investitorji, gradbena, geodetska in inženiring podjetja, banke, zavarovalnice, nepremičninski in investicijski skladi ter vsi drugi, ki delujejo na nepremičninskem področju.

Obiskovalci, med katerimi pričakujejo kupce oziroma prodajalce stanovanjskih nepremičnin, počitniških objektov, poslovnih prostorov, investitorje, bodo imeli možnost iz prve roke dobiti vse ustrezne informacije, ki zagotavljajo kakovostno transakcijo z nepremičnino. Poleg sejemske razstave bo prireditev postregla še s svetovanji ter predavanji. Več si lahko preberete na spletni strani: www.proprio.si.

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.