1. Študentska bowling liga

1. Študentska bowling liga se bo začela 18. novembra 2009.
Študentska bowling liga vam v Centru Strike obeta obilo zabave, dobre glasbe, okusne hrane in pijače, poleg tega pa tudi veliko športne tekmovalnosti in seveda bogatih nagrad. Zato vas vabijo, da se jim pridružite.

Kako?
Zberite se prijatelji, znanci, mogoče cimri ali sošolci in sestavite ekipo petih igralcev. Štirje ste aktivni, eden pa bo rezerva. Seveda si lahko vloge iz kola v kolo menjate. Vabljena ste tudi dekleta, saj omejitev glede sestave ekip ni. Odigrali boste pet kol. V vsakem kolu ekipe odigrate štiri igre in se borite za čim višji skupni rezultat. Po končanih petih kolih se prve tri ekipe z največ zbranimi točkami uvrstijo v finale, kjer se bodo borile za bogate nagrade. Da pa ne bo težav s prevozom, bodo posebej za vas organizirani avtobusni prevozi, ki vas bodo prevažali od naselij Tyrševa, Gosposvetska in Lent do Centra Strike in seveda po končanem druženju v obratni smeri nazaj.

Kdaj?
Srečevali se boste vsako sredo med 18. in 20. uro, vse dokler vse ekipe ne odigrajo vseh pet kol. Koliko bo teh zabavnih sredinih večerov, je odvisno od števila ekip. Zato se prijavite v čim večjem številu, in srečevali se boste lahko pozno v spomladanske mesece.

Hitro se zberite, določite kapetana, nadenite si ime in prijavo pošljite na prijave@poderime.si ali pa pokličite na številko 040 838 627.
Poleg dobre volje pa ne pozabite na indeks ali študentsko izkaznico in bowling čevlje. Če teh nimate, si jih lahko izposodite v Centru Strike.

Več informacij in podrobnejša pravila si lahko ogledate na www.stanovalci.net ali na www.poderime.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.