25 let izkušenj, zadovoljstva in kakovosti v izobraževanju

books and blackboard with drawing of a lightbulb and slogan education is power,learning,knowledge,back to school concept
Foto: thomas-bethge iz iStock

ODLOČITEV ZA ŠTUDIJ NA ABITURI VAS VODI DO ZASTAVLJENEGA CILJA. S PROGRAMI INFORMATIKE, VELNESA, VAROVANJA, POSLOVNEGA SEKRETARJA ALI EKONOMISTA SI ZAGOTOVITE SVOJO PRIHODNOST

INFORMATIVNA TOČKA

Abitura, Lava 7, Celje

www.abitura.si  ■ referat-vis@abitura.si  ■ 03 428 55 32

INFORMATIVNI DAN

Petek, 10. februarja ob 17:00 na sedežu Abiture v Celju

Sobota, 11. februarja ob 9:00 na sedežu Abiture v Celju

Četrtek, 16. februarja ob 17:00 na enoti v Zagorju (Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje)

Vedno novi, uporabno naravnani študijski programi na Abituri

Odločitev za izobraževanje je pomembna za  pridobitev želene zaposlitve, lahko pa tudi pomembno vpliva na možnost napredovanja na delovnem  mestu. Študijski programi Abiture so zanimivi za vse, ki želite do uporabnih znanj in zvišanja izobrazbe v samo dveh letih in tako izboljšati svojo konkurenčnost. Izbirate lahko med študijskimi programi Ekonomist, Varovanje, Poslovni sekretar, Velnes in Informatika. Prav vsi Abiturini programi pa vas pripeljejo do odlične možnosti za razvoj kariere ali lastne podjetniške ideje.

V samo dveh letih si pridobite šesto raven izobrazbe

Diplomanti v samo dveh letih pridobijo šesto raven izobrazbe in naziv ekonomist/-ka, inženir/-ka varovanja, poslovni/-a sekretar/-ka, inženir/-ka informatike ali pa organizator/ka poslovanja v velneški dejavnosti. Abitura daje izjemen poudarek na povezovanje teoretičnega in praktičnega znanja. Pridobljena znanja in kompetence vas zato pripravijo na samostojno in odgovorno izvajanje nalog na delovnem mestu. Vsi programi ponujajo tudi veliko izbirnost modulov in predmetov, tako da lahko izberete znanja, ki so za vas najpomembnejša.

Prilagoditev individualnim potrebam

Vse programe Abitura izvaja kot izredni študij. Delo je prilagojeno, tako da lahko uspešno študirate tudi ob delovnih obveznostih in družini. Istočasno poslušate le en predmet, kar vam omogoča osredotočenje na posamezno snov in sproten študij.

Prednosti za vas

Prednost Abiture so odličnimi materialnimi pogoji. 14 predavalnic je opremljenih z najsodobnejšo multimedijsko opremo, knjižnica pa zagotavlja vso strokovno literaturo za potrebe študija. Predavatelji so priznani strokovnjaki iz prakse, ki prenašajo svoje bogate izkušnje in jih združujejo s sodobnimi znanji. Velika prednost pa je najugodnejša šolnina, ki jo lahko poravnate na 10 obrokov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.