3, 4, zdaj, dihaj šport

Lahko bi rekli, da je letos leto Fisherman’s Friend, saj Fisherman’s Friend že celo leto, z različnimi akcijami, razveseljuje svoje fan-e, športnike in vse ljubitelje adrenalina. Glavni moto se glasi 3, 4 ZDAJ, DIHAJ ŠPORT.

In tako, se je prvo DIHANJE ŠPORTA začelo na smučišču Cerkno, kjer je Fisherman’s Frieind organiziral brezplačne šole smučanja za vsakega, ki je kupil tri vrečke Fisherman’s Friends bonbonov. Inštruktorji smučanja so popeljali smučarske nadobudneže čez snežno avanturo in jim pokazali smučarske veščine. Kaj bi si človek želel lepšega kakor jasen dan na snegu in dihanje športa s Fisherman’s Friends? Ste akcijo zamudili?

 

Ne skrbite! S polno paro se bo nadaljevala tudi to zimo!

Dihanje športa v stilu Fisherman’s Freind se je nadaljevalo tudi spomladi. Fisherman’s Friend je razveselil z novo akcijo – brezplačno šolo teka ali kar cel mesec brezplačnega treninga nordijske hoje.

V poletnih in jesenskih mesecih pa je Fisherman’s Friend poskrbel za vse adrenalinske odvisneže in akcijo nadgradil s sloganom DIHAJ ŠPORT, BODI EKSTREMEN! V okviru akcije se lahko prav vsak odpravi na vznemirljiv sprehod med gozdnimi krošnjami, preizkusi svojo iznajdljivost, in pustolovski duh v enem izmed pustolovskih parkov na Bledu, Postojni ali Ljubelju.

 

V sklopu te akcije je Fisherman’s Freind organiziral tudi prijetno druženje v adrenalinskem parku Ljubelj

Ljubitelji Fisherman’s Friend-a smo svoj adrenalin preizkušali na visokih elementih kot npr. viseči mostovi, orjaška gugalnica, viseče stopnice. Bilo je res zabavno, sproščujoče in ekstremno –preizkušnja in izzivi osem metrov nad tlemi niso prav nikogar pustili ravnodušnega. Ker pa to ni bilo dovolj, je potekala tudi tekma v plezanju po avtomobilskih pnevmatikah. Sledili so elementi, ki so se nahajali v prehodih med posameznimi stebri; hoja po slacklinu, mreža, jeklenica, vrv. Najbolj napeto in ekstremno pa je bilo tekmovanje v plezanju na steber poguma, obrat za 180 stopinj in skok nazaj na tla. Bilo je fantastično! Eden od najprijetnejših elementov pa je bilo tudi guganje na orjaški gugalnici, ki je bilo sprva strašljivo, a že naslednji trenutek tako svobodno in uživaško. Sledilo je druženje, malica ter podelitev nagrad najbolj pogumnim in hitrim na stebru poguma.
Te je zamikalo, da bi tudi sam obiskal park? Obišči Fisherman’s Freind Slovenija facebook stran in izvedel boš vse v zvezi z omenjeno akcijo.

 

Ekstremno dogajanje pa se nadaljuje!

V soboto 21. Septembra Fisherman’s Friends pelje najbolj ekstremistične na Strongmanrun tek v Italijo kjer bodo doživeli najbolj noro dirko svojega življenja na 20 kilometrov dolgi tekaški preizkušnja z ovirami. 3, 4 ZDAJ, DIHAJ ŠPORT!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.