Zdravljenje s ponovno povezavo

Rekonstruktivne frekvence Ponovne povezave ustvarjajo v človeškem telesu pogoje, da le-to ponovno vzpostavi zdravo resonanco v celicah.

 

Frekvence, s katerimi je pričel zdraviti dr. Eric Pearl, se aktivirajo direktno iz aktivnega etra in se razlikujejo od hertzovih elektro-magnetnih valov. Živčni sistem začne delovati „kot antena“, ki sprejema frekvenčno pulziranje.

 

Ponovna povezava teži k temu, da telo vzpostavi popolno ravnovesje. S tem se prične proces zdravljenja tako na fizični, kot tudi psihični in duhovni ravni. Celica je osnovni gradnik življenja. Za metabolizem vsake celice velja pravilno delovanje elektro-kemičnih procesov ter zadostna energija, da izpolni to funkcijo. Frekvence ponovne povezave privedejo celice v ravnovesje in tako se prične proces zdravljenja. Rezultati običajno sledijo zelo hitro, včasih celo v trenutku, čeprav se proces nadaljuje še v obdobju nekaj tednov po zdravljenju.

 

In kako poteka terapija?

 

Terapija traja približno 45 minut, od tega sam tretma 30 minut, 15 minut pa ostane za pogovor. Klient udobno leži v tišini, praktik-terapevt pa izvaja terapijo brez dotikanja ali polaganja rok, je le aktivator frekvenc.

 

Klient med terapijo običajno čuti določene reakcije, kot so mravljinčenje po telesu, toploto ali hlad, trzanje očesnih vek ali okončin, spremembe ritma dihanja in srca, občutek teže ali lahkosti, popolno sproščenost in podobno. Tudi če klient ne občuti ničesar, se zdravljenje odvija. Ljudje smo pač različni pri sproščanju oziroma prepuščanju občutkom.

 

Kakšne spremembe sledijo?

 

Za optimalne rezultate se priporoča tri srečanja v obdobju nekaj dni. Po zdravljenju s Ponovno povezavo so najpogostejše spremembe:

–                    bolj jasen pogled na življenje

–                    hitrejša in enostavnejša možnost prepoznavanja rešitev

–                    odpuščanje strahov in krivde

–                    večja odpornost na bolezni

–                    izboljšanje  ali celo odprava zdravstvenih težav

–                    notranji mir in zadoščenje

–                    spremembe, ki so v danem trenutku v naše najvišje dobro

 

Placeo – center odličnega počutja, Darja Gerčer s.p

Cesta v Mestni log 20, 1000 Ljubljana 

info@placeo.si, placeo.cop@gmail.com

Tel: +38640/470-368

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.