3. mednarodna tattoo konvencija

Ljubljana, 29.,30. in 31. marec 2013 OD 14h dalje v dvorani Triglav (za bežigrajskim stadionom), Vodovodna 25.

Že tretja mednarodna tattoo konvencija pri nas dokazuje, da je tudi Slovenija naklonjena tej veji umetnosti – Več kot 40 tetoverjev iz Slovenije in tujine – koncerti, zanimive stojnice in še več!

Tudi letos bo v Ljubljani potekala mednarodna tattoo konvencija, ki tokrat predstavlja mojstre tetovaž iz Slovenije in tujine. Uspešni sta bili že prvi dve konvenciji, saj so bili praktično vsi tetoverji zasedeni po ves dan, ob spremljevalnem programu pa so se zabavali tudi tisti, ki so prišli na prireditev zgolj iz radovednosti. Letos bodo gostujoči umetniki iz šestih držav.

Kot je že v navadi, bo tattoo konvencija ob koncu tridnevnega druženja postregla z nagradami za najboljše izdelke, ki zagotovo sodijo v kategorijo umetniških presežkov. Potem ko je lani po izboru občinstva slovila primorska umetnica Tamara iz Ink DeLuxe in so nagrade prejeli tudi slovenski mojstri Dejan Marič, Igor Muršič in Mato Kapler, se tudi letos obeta zanimiv boj med tetoverji. Umetniki se bodo ‘pomerili’ v naslednjih kategorijah: najboljši tattoo po dnevih (petek/sobota/nedelja), najboljši barvni tattoo, najboljši tribe tattoo, najboljši črnobeli tattoo, najboljši tatto v celoti. Posebna nagrada bo podeljena najboljšemu po izboru publike (glasovalni listki ob vstopu na prizorišče).

 

3. mednarodna tattoo konvencija se bo s spremljevalnim programom zgodila zadnji vikend v marcu. V dvorani Triglav za bežigrajskim stadionom (na Vodovodni 25) bo dogajanje potekalo 3 dni, vsa tetoverska prosta mesta pa so pošla že pred tedni.

Spremljevalni program bo – ob tekmovanju za najboljše umetniške izdelke na koži – zajemal tudi koncerte ob večernih urah.

 

Nastopili bodo:

MAMA REKLA z rokenrolom za vsak okus

BITCHBOYS z instrumentalnim surf programom

RESONANCA z največjimi rock hiti v akustični različici

KING FOO s pevko Urško Majdič ter zanimivimi poprock priredbami

HANNI B z odličnim rock repertoarjem svetovnih uspešnic

MAJA ZALOŽNIK z glasbo 60. in 70. let

ALMA MERKLIN s svojim izjemnim glasom in aktualnimi singli

ROK ČERNOŠ ZALETEL – izjemen mlad violinist – v poprock performansu

Posebna atrakcija bodo zagotovo tudi PIN UP GIRLS, dekleta, ki bodo pin up kulturo predstavljala v najlepši možni različici. Za dobro vzdušje bodo poskrbeli še plesalci iz No Sweat, zvečer bo strasti razvnemala burleska v izvedbi dveh prikupnih deklet in še in še.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.