Youth to Business Forum

AIESEC Slovenija 23. marca 2013 na Fakulteti za računalništvo in informatiko (FRI) Ljubljana organizira dogodek Youth to Business Forum.

AIESEC Slovenija vabi na dogodek Youth to Business Forum 23. marca 2013 na Fakulteti za računalništvo in informatiko (FRI) Ljubljana.

 

Youth to Business forum je dogodek, ki povezuje mlade s poslovnim svetom. Udeležencem so na voljo brezplačne delavnice in okrogla miza z gosti iz sveta gospodarstva. Dogodek organizira AIESEC Slovenija. Dogodek omogoča prenos znanja in idej. Udeleženci na delavnicah delujejo na timskem delu in številnih primerih podjetij. Ob koncu sledi še okrogla miza z vodilnimi managerji partnerskih podjetij. 

Na letošnjem Youth to Business forumu bodo brezplačne delavnice izvajali Mercuri International, A.T. Kearney in Studio Moderna.

A.T. Kearney je eno izmed vodilnih svetovalnih podjetij v segmentu svetovanja top-management. Ukvarjajo se s svetovanjem vodilnim svetovnim gospodarskim družbam, jim pomagajo pridobiti in ohraniti svojo konkurenčno prednost ter jih posledično privesti do konkretnih in otipljiv rezultatov. Mercuri International je mednarodno podjetje, ki se uvarja z usposabljanjem in svetovanjem za prodajo in trženje. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1958 na Švedskem, danes pa imajo svoje poslovalnice v več kot 40 državah po vsem svetu. Studio Moderna je slovensko podjetje, ki je prisotno v 21 državah Srednje in Vzhodne Evrope. Je vodilno podjetje za direktni marketing v Srednji in Vyhodni Evropi. Od leta 1992 pa so s svojimi blagovnimi znamkami postali prepoznavni pri več milijonih potrošnikih.

Rdeča nit dogodka oziroma foruma je Slovenija 2020 – priložnosti in izzivi na področju gospodarstva za Slovenijo v prihodnjih letih. Kaj lahko podjetja in mladi storijo danes, za lažje zaposlovanje ter za lepšo prihodnost.

 

Udeležba na Youth to Business Forumu je za študente brezplačna. Omejeno je le število mest za brezplačne delavnice, zato se čim prej prijavite.

AIESEC…

 

Je največja organizacija vodena izključno s strani mladih. V več kot 60 letih od svojega nastanka se je iz Evrope razširila na vseh pet celin in ima danes kar 50.000 članov v 110 državah. Predstavlja mednarodno platformo, ki mladim po vsem svetu omogoča in jih hkrati spodbuja k razvoju lastnega potenciala in pozitivnega vpliva na družbo. Nudi enkratno priložnost pri razvoju mladih voditeljev za danes in jutri predvsem s poudarkom na graditvi osebnega omrežja, navezovanja stikov z lokalnimi in globalnimi podjetji ter raziskovanju.

 

Letno pripravijo več kot 470 konferenc, nudijo več kot 8500 strokovnih praks v tujini in omogočajo več kot 9000 vodilnih pozicij. 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.