49. SEMINAR ŠTUDENTSKE BORZE

Študentska borza prireja že svoj 49. Seminar Študentske borze, ki bo v torek, 9. novembra 2010 ob 18:00 v Plavi dvorani Ekonomske fakultete v Ljubljani.
Seminar se bo pričel ob 18:00 s Finančno-borznim utripom; analize in napovedi bo pripravil direktor naložbenega sektorja KD Skladov Andraž Grahek. V svojem predavanju bo pojasnil minula dogajanja na finančno-borznih trgih, se dotaknil cen surovin ter plemenitih kovin ter tudi pojasnil, kaj gre glede na trenutne kazalce stanja v gospodarstvu pričakovati.

Po predavanju si boste lahko privoščili kratek odmor, se pridružili vzdušju, ki ga bodo v preddverju pripravili razstavljavci na stojnicah, in se tudi posladkali s sladkimi dobrotami.
Ob 19:25 bo sledila svečana podelitev diplome najboljšemu trgovalcu minule sezone na Študentski borzi. Diplomo bo nagrajencu slovesno predal mag. Samo Lubej.
Ob 19:30 boste lahko prisluhnili okrogli mizi z naslovom: Naložbene priložnosti za mlade – Kako varčevati za varno prihodnost?

Na okrogli mizi bodo svoja mnenja o naložbenih možnostih in izzivih za mlade z nami delili:
– dr. Aleš Skok Berk, Ekonomska fakulteta
– Jože Dover, predsednik uprave, Probanka DZU
– Benjamin Jošar, izvršni direktor področja finančnih trgov, KD Banka
– mag. Samo Lubej, neodvisni svetovalec, Finančni center
– Cvetka Selšek, predsednica upravnega odbora, SKB
Moderator okrogle mize bo Matjaž Nidorfer, glavni in odgovorni urednik revije Moje Finance.
Seminarji Študentske borze so vselej zelo dobro obiskani, saj jih v povprečju obišče več kot 250 obiskovalcev.

Več informacij o 49. Seminarju Študentske borze ter o Študentski borzi in o njenem delovanju dobite na www.studentska-borza.com.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.