1. OBLETNICA ČASOVNE BANKE SLOVENIJE

Minilo je leto delovanja Časovne banke Slovenije. Ob tej priložnosti je ekipa ČBS pripravila dogodek, ki bo 4.11.2010, ob 17. uri v avli Pedagoške fakultete v Ljubljani.
Pripravili bodo druženje na katerem bodo njihovi člani, članice na »otočkih izmenjav« ponujali različne storitve. Udeleženci bodo tako imeli na voljo kar sedem različnih ponudb izmenjav.
Lahko se bodo učili salse, jazz baleta, izdelovanja nakita iz fimo mase, lahko se bomo prepustili razlagi sanj, sprostitveni masaži obraza ali pa se posvetovali, kako opremiti prostore ter kako rešiti pravni problem.
Pri plesnih izmenjavah priporočajo športno obutev, za učenje izdelovanja nakita fimo maso zemeljskih barv, pri svetovanju opremljanja prostorov tloris prostorov, pri pravnem svetovanju pa osnovni opis problema.
Na dogodku pa bodo ob vsem naštetem vsem, posebej pa starejšim, ponudili tudi mesto, kjer se bodo lahko dogovarjali za «pomoč pri vsakdanjih opravilih«. Ta na jesen in v času zime postanejo zahtevnejša.
Možen bo vpis novih članov in članic. In seveda bodo ob prakticiranju časovnega bančništva na voljo tudi informacij o delovanju Časovne banke.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.