5 razlogov za letošnji “kaotični” TEDxFDV:

Študentje vseh smeri Fakultete za družbene vede letos prirejamo že 4. TEDxFDV, ki se bo odvijal 23. aprila ob 17.00 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede.

In zakaj ne smete zamuditi letošnjega TEDxFDV?


1.      Ker bo program postregel z najboljšimi TEDx govori, ki jih bodo predstavili zanimivi govorniki. Vsak od njih prihaja iz različnega področja in vsak je zaradi svoje življenjske zgodbe nekaj posebnega. 


2.      Ker je tema letošnjega TEDxFDV KAOS, s katerim se vsi srečujemo vsak dan. Dnevi polni kaosa pa so lahko ali izredno naporni ali pa nadvse zanimivi, za katero stran se bomo odločili, je odvisno od nas samih. 


3.      Ker vam bodo naši govorniki (ki naj za enkrat ostanejo skrivnost) KAOS predstavili z drugačnega zornega kota. Kaos že od nekdaj nosi negativen prizvok, govorniki pa ga bodo predstavili kot nekaj pozitivnega in nujno potrebnega za pestro življenje. 


4.      Ker se boste po koncu lahko družili z govorniki na After partyju v Opera baru.  Jih osebno spoznali in jih povprašali o vsem, kar vam leži na duši. 


5.      Ker vas preprosto čaka …. KAOS! Če vas zanima kakšen, se vidimo 23. aprila! 

Do takrat pa lahko stran TEDxFDV spremljate na uradni spletni strani: www.tedxfdv.com, dnevno sveže novice in uporabne nasvete za boj proti kaosu v naših življenjih pa dobite na naši Facebook strani www.facebook.com/tedxfdv?fref=ts) in Twitter profilu (twitter.com/TEDxFDV).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.