7. Eco festival z doslej najudarnejšim programom

Opatje Selo pri Novi Gorici bodo od 24. do 26. julija razplesali grammyjevec DUBFIRE (član razvpitega dua Deep Dish), tehno pionir JEFF MILLS in didžeji s štirih kontinentov. – ECO DJ CONTEST prinaša serijo mednarodnih nastopov.

DUBFIRE * JEFF MILLS THE ADVENT vs. INDUSTRYALIZER * PET DUO MARIKA ROSSA * ERNANDA MARTINS * DJ LINK DAVID MOLEON vs HORACIO CRUZ  * CESAR ALMENA vs NUKE VEZTAX * GUMJA * OGI * CAROL’ FAIRY * INSTIGATOR …

Naš osrednji elektronski glasbeni festival, ki nadaljuje izročilo kraških serij MeetMe in Sindustry, bo spet gostil izjemen nabor artistov, od pionirjev žanra do največjih ljubljencev svetovnih tehno aren, ponudil bo kup ekskluziv in premier pa tudi pregled regionalne scene. ECO FESTIVAL se je s svojo toplo dušo, bogato dodatno ponudbo in umestitvijo v čudovito kraško pokrajino že uveljavil kot eden najlepših butičnih tehno festivalov v srednji Evropi, ki privlači obiskovalce iz celega kontinenta.

 

ECO 2014 Aftermovie.

 

PROGRAM ZA SLADOKUSCE

Prvi magnet 7. ECO FESTIVALA je Iranec Ali Shirazinia – DUBFIRE, z grammyjem okiteni član kultnega dueta Deep Dish, ki je s serijo svetovnih hitov okusil pop slavo, se vrnil v podzemlje in s kolektivom Sci+Tec postal ena ključnih silnic tehna. Prava  poslastica bo tudi nastop detroitskega čarovnika JEFFA MILLSA, ki je v 80. S kolegi utemeljil sodobni tehno in je še sinonim za vrhunsko elektroniko.

 

Dubfire ft. Miss Kittin – Exit.

Jeff Mills & Philharmonycs – The Bells.

 

Tu pa se bogat program šele začne: THE ADVENT vs THE INDUSTRYALIZER, MARIKA ROSSA, PET DUO, FERNANDA MARTINS, CESAR ALMENA vs THE NUKE, DAVID MOLEON vs HORACIO CRUZ, DJ LINK in CAROL’ FAIRY, INSTIGATOR, od domačinov so že potrjeni VEZTAX, GUMJA in OGI, prihaja pa še nekaj zanimivih imen.

 

PREPARTYJI + UGODNEJEŠE VSTOPNICE + ECO DJ CONTEST

Za vse informacije spremljajte uradni FB profil. Tri ključne informacije ta hip so:

  1. Najcenejše vstopnice lahko kupite le še do 10. marca
  2. Uradno  ogrevanje bo 11. aprila v Simfoniji vodila Portugalka FATIMA HAJJI
  3. ECO DJ Contest prinaša nastope v Sloveniji in tujini in pomoč pri preboju na sceno

VSTOPNICE / TICKETS

45 eur – REDNA PREDPRODAJA / REGULAR PRESALE

CENA VKLUČUJE:

– Vstop na festival za vse dni

– Uradni after party 

– Kampiranje 

– ECO Shuttle (camp – ECO – camp)

SPLETNE REZERVACIJE: ecofestival@hotmail.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.