DreamOn

Novi album in videospot: »Vikend zvezda«

DreamOn so, z našpičeno pevko Dašo v ospredju, predstavili enajst avtorskih pesmi, ki so na voljo na novi zgoščenki Vikend zvezda. V Ljubljanskem Orto baru so premierno predstavili svoj novi album Vikend zvezda iz katerega ste že lahko slišali istoimenski single, ki je zdaj dobil tudi video podobo. Poleg naslovnega singla Vikend zvezda so na albumu pesmi Prodajam meglo, Na vrhu sveta ter pesem Tajfunsky, ki je že obredla slovenske glasbene postaje in skozi rockersko prizmo predstavila slovenske tajkune. Sledi single Asiti, ki se je prav tako vrtel na slovenskih radijih, za njim pa še pesmi Zasanjana, Leti z menoj, Sobrat, Superstorm, Moj lajf in Gospodar časa. Na novem albumu prevladujejo energični rock singli, med njimi pa se najde tudi kakšna balada za nežnejše duše.

 

Poleg glavnih zvezd večera so kot gostje nastopile ognjene Hellcats, ki si z DreamOn delijo prvi vokal, večer pa je zaključil legendarni Pero Lovšin, ki je obiskovalcem zapel svoje zimzelene uspešnice. Tako mačke kot stari rocker so bili enotnega mnenja, da je album vrhunski in kljub klasičnemu rock žanru na svoj način edinstven. Energija je tisto, česar se ne da opisati, lahko jo imaš ali pa ne in DreamOn so definitino band, ki jo ima. Tudi tokrat nas Daša ni razočarala z ekstremno pričesko, ki je nekakšen zaščitni znak skupine. Njeni lasje so tako našpičeni, kot band sam. In ta našpičenost je nalezljiva. Vsi, ki začutijo vibracije skupine DreamOn, postanejo v trenutku napaljeni, navdušeni, razposajeni oziroma z eno besedo NAŠPIČENI.

 

DreamOn bodo v tem poletju nastopali po vsej Sloveniji. Po pestrih nastopih v juniju, kjer ste jih že lahko videli v Kranju na Radiu Kranj „Live“, Schengenbusu, na Bazenu v družbi I.C.E. in na Mojstranških dnevih športa in zabave, bodo DreamOn aktivni tudi v prihodnjih mesecih.  Nastopili bodo tudi na Vikendu športa in zabave v Žireh, kjer si bodo DreamOn delili oder s skupino Mi2, dne 29.7. pa bodo vikend zvezde na velikem odru Schengenfesta… Vsi tisti, ki si želite našpičenosti kar doma, pa si lahko Vikend zvezdo vrtite tudi v lastnem naslonjaču, na lastnem CD predvajalniku, s sladoledom v roki. Do tega užitka vas loči le obisk njihove spletne strani www.dreamon.si in naročilo nove zgoščenke. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.