8. EDICIJA NAJVEČJEGA TECHNO FESTIVALA V SLOVENIJI

1. – 3. 7. 2015 – OPATJE SELO PRI NOVI GORICI

 V Opatjem selu pri Novi Gorici bodo že osmo leto – tokrat prvi teden v juliju – na svoj račun prišli ljubitelji nekomercialnih plesnih ritmov. Idilično dolino v osrčju kraških gozdov bo z aktualnim izborom trenutno največjih imen svetovne elektronike znova napolnil ECO Festival.

RODHAD * CHRIS LIEBING * REBEKAH * SPEEDY-J * RAFFAELE ATTANASIO LIVE * AND LIVE * PET DUO * FRANK KVITTA * O.B.I. * MARIO RANIERI * CHRIS CHAMBERS * DJ GUMJA * VEZTAX + Mnogo več!

 

Največji poletni festival elektronske glasbe v Sloveniji znova obljublja vrhunsko glasbeno doživetje z izbiro aktualnih in kvalitetnih izvajalcev ter že tradicionalno in vsem dosedanjim obiskovalcem dobro znano sproščeno vzdušje skozi vse tri dni festivalskega dogajanja. 

 

VELIKANI EVROPSKIH KLUBOV IN FESTIVALOV PRVIČ V SLOVENIJI 

Tudi letos ECO Festival gosti nekaj premiernih nastopov največjih evropskih mojstrov surovejšega zvoka. Večina je svojo pot začela v temačnih berlinskih klubih, v zadnjih letih pa napolnijo tudi plesišča največjih svetovnih festivalov. Premierno v Sloveniji bomo torej na ECO Festivalu slišali ljubljenca evropskih festivalov RØDHÅDa, brezkompromisno britanko REBEKAH in dva energična live acta – angleški duo AND in italijanski one-man-techno-live-act RAFFAELE ATTANASIO, ki se je s svojimi nepozabnimi nastopi izstrelil na svetovno techno sceno.Poleg omenjenih bomo v dolini, ki se med festivalom preimenuje v “Eco Valey” poslušali še uveljavljene techno očete, kot sta Chris Liebing in Speedy-J ter selekcijo slovenskih, italijanskih in hrvaških izvajalcev, ki so se v preteklem letu izkazali na lokalnih in mednarodnih odrih. LJUBITELJI TRŠIH RITMOV, POZOR!Vsako leto je bilo na festivalu poskrbljeno tudi za ljubitelje hitrejših in trših ritmov in tudi tokrat ne bo drugače, organizatorji so posebej za njih pripravili oder, kjer bodo imena, kot so Pet Duo, O.B.I., Mario Ranieri, Chris Chambers zaropotala v ritmih hard techna in šranca, Frank Kvitta pa se je odločil, da svoj zadnji hard techno set v karieri odvrti prav obiskovalcem letošnjega ECO Festivala.

 

ROAD TO ECO – FESTIVALSKI PREDDOGODKI SO ZAVZELI EVROPO

Čeprav bo letošnji ECO Festival potekal med 1. in 3. julijem, pa so preddogodki, nagradne igre in promocijske aktivnosti že v polnem teku. Tako se je serija prepartyjev “Road To ECO Festival”, ki stopnjujejo napetost pred osrednjim dogodkom začela že z januarskim dogodkom v Rijeki, nadaljevali smo v Bosni in Hercegovini z Mariko Rosso, oplazili varaždinski klub Smash z DJ Link-om, skočili do Salzburga z A. Paul-om, pot nas je zanesla celo v Genovo, ustavili pa smo se tudi v Mariboru, kjer je surove ritme stregel MORDov varovanec Lag.


Že naslednjo soboto pa pričaujemo največji Road To ECO Festival dogodek v Sloveniji, ko bomo v ljubljanski Cvetličarni dobili vpogled v glasbeno dogajanje, ki bo polnilo plesišča tudi v Opatjem selu.

Naša ušesa bodo tako še pred glavnim dogodkom razvajali: Industrialyzer, Boriqua Tribez, Du’ArT, DJ Gumja, LxS aka Lexis, Mark Dee in Teychee na techno flooru, ter Nobody, Matthew, Numarex, GamuT&GmT, DJ Drawle ter Yan Sofierce na hard techno areni.

 

ECO FESTIVAL

Opatje Selo pri Novi Gorici * Slovenija

Petek, 1. 7. 2016 – Nedelja, 3. 7. 2016

www.facebook.com/events/997754086932604 /// www.eco-festival.com

 

VSTOPNICE / TICKETS

★ PREDPRODAJA

49 eur – predprodaja od 16.6.2016 do 30.6.2016

★★★ VSTOPNINA NA DAN ★★★
65 eur – festival ticket (all incl.)
30 eur – single night ticket
20 eur – single day ticket
20 eur – daily camping
20 eur – official after party

 

– Vstop na festival za vse dni / Entrance to all music areas for all days

– Uradni after party / Official After Party

– Kampiranje / Camping

– ECO Shuttle (camp – ECO – camp)

 

SPLETNE REZERVACIJE

info@eco-festival.com // www.eco-festival.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.