Bike festival na Pohorju

Bike festival na Pohorju se bo odvijal v nedeljo, 7. avgusta 2016. Osrednji dogodek je nedeljski »Bike ride Pohorje«, na katerem pričakujejo do 1.000 kolesarjev z vseh koncev Slovenije, pa tudi iz tujine, predvsem Hrvaške in Avstrije.

 

Množična rekreativna kolesarska prireditev je namenjena vsem generacijam – mladim, starejšim, družinam … Gre za idilično kolesarsko prireditev v Sloveniji, saj celotna proga poteka na nadmorski višini med1000 in1400 m, izključno po makadamu. Hlad pohorskih gozdov bo v vročem avgustu zagotovo privabil množico kolesarjev iz cele Slovenije. Bike ride Pohorje tudi letos z verjetno eno najnižjih prijavnin in največjim nagradnim skladom med kolesarskimi prireditvami Sloveniji.

 

Za manj izkušene kolesarje je pripravljena 28 km, za bolj izkušene pa 49 kmdolga idilična trasa med pohorskimi gozdnimi rezervati – brez enega samega kilometra asfalta! Zaradi vožnje na območju gozdnih rezervatov, organizatorji še posebno skrb namenjajo ozaveščanju o zelenem turizmu in čistem okolju.

 

Termin: nedelja, 7. avgust 2016

Trasa A:  Areh – Osankarica – Klopni vrh – Areh           49 km

Trasa B:  Areh – Klopni vrh – Šumik – Areh                   28 km

 

Vsi predprijavljeni udeleženci prejmejo: kontrolni karton za bogato nagradno žrebanje, prvih 300 prijavljenih multifunkcijsko rutko, kupon za nakup tople malice po znižani ceni


ŠTARTNINA za Bike ride Pohorje, 7. avgusta:

Prijave in vplačila do 6. julija 2016:   samo 6-9 eur/oseba   otroci do 12 let/5eur

 

Vse informacije in prijave: www.bikefestival.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.