8. Teden kulture na placu!

Privoščite si 168 ur pjur kultur na brezplačnem festivalu ustvarjalnih delavnic, večernega programa

in novih doživetij!

 

Projekt TKNP je letos prejel najvišje državno priznanje za dosežke na področju popularizacije mladinskega dela in tako uradno postal izredno uspešen oz. odmeven in koristen projekt v mladinskem sektorju.

 

Med 16. in 22. julijem 2012 bo torej zopet oživel Partizanski trg v Metliki, saj Kulturno-umetniško društvo Plac organizira že 8. brezplačni 7-dnevni festival ustvarjalnih delavnic in zabavno-kulturnih večerov, Teden kulture na placu 2012 (TKNP).

 

Večerni program bodo obogatili nastopajoči iz Francije, Hrvaške in Slovenije:

Plesno društvo Krokar, Improleptika, Muff (Si), Melodrom (Si), Savana (Si), Manouche (Si), Joke (Fr), Udriground (Hr), Gušti (Si), Izbrani (Si), Elemental (Hr), DJ Zeds – Mashup Set in Roots In Session – Shishmish Set.

Vstopnine ni!

 

Med 17. in 22.7. na Partizanskem trgu poteka kratkočasenje poletnih ur na brezplačnih kreativnih delavnicah s priznanimi slovenskimi mentorji:

analogna fotografija – napredna, digitalna fotografija – osnovna, eksperimentalni film, street art, kuharska, sodobni ples, mozaik, tiskanje na blago – sitotiskamor, improvizacija, DJ delavnica, ilustracija, balet, pravljice s Kočotom, multi-ustvarjalna, živimo z reko Kolpo.

Prijave prejemamo na delavnice@kudplac.si.

 

Poskrbljeno bo tudi za družabne in miselne igre, okusno hrano, hladno pijačo, za osvežitev v belokranjski lepotici Kolpi in kampiranje v Kampu Primostek. V Metliko vas na TKNP varno in pravočasno pripelje tudi vlak ali avtobus.

 

Več informacij o programu in vsebini delavnic na www.kudplac.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.