Rock Batuje letos beležijo 10. obletnico

27. julija se bo v Športnem parku v Batujah odvila ena najodmevnejših poletnih prireditev na celotnem Primorskem, koncert Rock Batuje. Tradicionalni dogodek, ki poteka letos že 10. leto zapored,  bo s svojo pestro glasbeno ponudbo pričaral občinstvu nepozaben večer. Letošnje zvezde večera bodo skupina Siddharta, Pero Lovšin, Requiem in Shutdown.

Zadnji julijski vikend, bodo obiskovalci po 20.00 uri užili polno mero dobre glasbe. Otvoritev večera bo pripadla lokalni skupini Shutdown, ki bo občinstvo pripravila do vrhunca večera, nastopa najodmevnejše slovenske glasbene skupine Siddharta, ki bo oder zavzela ob 21.30 in priredila pravi 2 urni spektakel. Ob polnoči se bo na oder zavihtel Pero Lovšin, ki nas bo popeljal skozi njegovo 30 letno ustvarjanje. Sklepni del prireditve bo pripadel skupini Requiem. Rdečo nit večera pa bo vlekel stalni član Batujskega odra DJ Riki.

Rock Batuje je pomemben glasbeni dogodek v Vipavski dolini, ki  pridobila iz leta v leto vedno več obiskovalcev iz celotne Slovenije, zadnji dve leti pa tudi poslušalce iz Italije, Hrvaške in Avstrije. Letošnje leto pa bo še posebej veselo, saj praznujejo 10 obletnico, zato je tudi izbor izvajalcev temu primeren.

Ker je namen koncerta uživanje ob prijetni glasbi, je tudi vstopnina temu primerna, saj je cena vstopnic v predprodaji 5 eur, na dan koncerta pa 7 eur. Poskrbljeno bo tudi za motoriste, ki bodo imeli posebej zanje ograjen parkirni prostor tik ob prizorišču, za vse utrujene pa bo možno brezplačno kampiranje v ograjenem prostoru z pitno vodo.

Več informacij: www.rockbatuje.com ali na facebook strani: www.facebook.com/rock.batuje

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.