Bujta repa, Prekmurska gibanica in, tokrat prvič, FANKE!

Poletja septembra še nikakor ne bo konec, saj Klub prekmurskih študentov v sodelovanju z bazenskim kompleksom Terme 3000 pripravlja prvo in največjo prekmursko študentsko športno zabavo na bazenih Fanke 2012. Prireditev bo potekala v soboto, 8. septembra 2012, v Termah 3000 s pričetkom ob 10:00, kjer organizatorja obljubljata obilo poletnih športnih aktivnosti, nagradnih iger, druženja, zabave in seveda kopanja.

 

Po dveh ustaljenih in uspešnih projektih Bujta repa in Prekmurska gibanica Klub prekmurskih študentov v sodelovanju z bazenskim kompleksom Terme 3000 v Moravskih Toplicah letos prvič vzpostavlja poletni športno-zabavni projekt Fanke 2012, ki bo potekal v soboto, 8. septembra, tik pred začetkom novega študijskega leta, ko študenti uživajo še zadnje brezkrbne dni, bruci pa se pripravljajo na vstop v študentsko življenje. V Klubu prekmurskih študentov bodo tokrat poskrbeli za druženje vseh mladih ob športnih in poletnih aktivnosti ter poskrbeli za odlično zabavo pred koncem poletja.

 

Dogodek se bo pričel ob 10:00 s turnirjem odbojke na mivki in nogometa na milnici, kjer se bodo lahko mladi pomerili v trojkah in se tako potegovali za bogate nagrade. Čez dan bodo potekale zabavne poletne igre ob spremljavi odlične glasbe, proti večeru pa bo Klub prekmurskih študentov pozdravil novopečene študente, bruce, ter pripravil krst. Obiskovalci Fank 2012 bodo imeli tudi možnost kopanja v celotnem bazenskem kompleksu Term 3000 ter vstop na ločeno območje, kjer bo vključena izjemno ugodna gostinska ponudba. Prireditev, ki bo namenjena zgolj mladim, bo potekala na ločenem območju Term 3000 vse do 22:00.

 

Vstopnice za Fanke 2012 bodo na voljo od avgusta naprej na Pomurskem študentskem servisu in pri Klubu prekmurskih študentov. Cena za polnopravne člane Kluba prekmurskih študentov bo znašala 10 EUR, za študente nečlane 15 EUR in bo vključevala vstopnino v bazenski kompleks, možnost vstopa na ločeno območje Fank 2012, kjer bo pijača ekskluzivno po nižjih cenah, ter bon za hrano in pijačo. Na dan prireditve bo cena enotna za vse, in sicer 15 EUR.

V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen na soboto, 15. septembra.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.