AIESEC Slovenija – Youth to business forum

AIESEC je največja mednarodna organizacija, katero vodijo izključno mladi. Prisotni smo v več kot 113 državah sveta in vključujemo preko 90.000 članov po vsem svetu. Glavni cilj organizacije je odkrivanje zmožnosti mladih v poslovnem svetu in razvijanje njihovih vodstvenih sposobnosti. AIESEC Slovenija, je pridobila priporočilo Ministrstva za šolstvo, znanost in šport – Urad Republike Slovenije za mladino.

 

AIESEC Slovenija jeseni ponovno organizira konferenco »Slovenia Youth to business forum«. Sicer bo to že šesti AIESECov največji dogodek, ki se bo odvijal 21. oktobra na Gospodarskem razstavišču v sklopu Študentske arene. Slovenia Youth to Business Forum je dogodek, ki povezuje mlade s poslovnim svetom in omogoča prenos znanja in idej. Konferenca udeležencem ponuja brezplačne delavnice vodene s strani podjetij, zasnovane na timskem delu in na praktičnih študijskih primerih. Skozi delavnice in okroglo mizo se mladi seznanijo z aktualnimi in realnimi situacijami v podjetjih, slednja pa vzpostavijo pristen stik z bodočo generacijo zaposlenih.

 

Rdeča nit letošnjega Y2B dogodka je Creativity for Success in Business, saj je naš glavni namen spodbuditi mlade k realizaciji njihovih poslovnih idej in pridobitvi izkušenj v podjetništvu. Zaključek konference bo obeležen z okroglo mizo. Gostje slednje so: g. Matej Knific (Imperial Luxury Travel Solutions); ga. Stella Krošec (Equa), g. Ales Cantarutti (GZS) in g. Jaka Lindič (Ekonomska fakulteta); okroglo mizo bo povezoval g. Blažej Kupec iz časnika Finance. Na jesenskih delavnicah bodo z nami sodelovali: Časnik Finance, A.T.Kearney, DATA, Zavod Ypsilon in STA Potovanja.

 

Več informacij o dogodku lahko najdete na www.aiesec.si/forum , kjer so tudi že odprte prijave na dogodek (prijave zbiramo do 17. oktobra oziroma do zapolnitve mest na delavnicah).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.