Ambasada vabi na trše ritme ta petek!

Fetch The Vibe predstavlja: Ben Klock, Paco Osuna, Petar Dundov Live!, Tomy DeClerque, Giacomo Panni & Boltzmann!!!

Fetch The Vibe in Ambasada Gavioli odpirata vrata naše edine klubske katedrale v novo jesensko / zimsko sezono z izjemnimi gosti. Ben Klock, kot mu pravijo mnogi ‘sinonim sodobnega techna’, rojeni berlinčan, z deset letno rezidenco slovitega Berghain kluba, je zagotovo eden pomembnejših akterjev današnje ‘underground’ scene. Njegove nastope spremlja prepoznavno globok in na trenutke hipnotičen techno zvok, ki ga redno podpisuje na založbi Ostgut Ton.


Konec Septembra se Paco Osuna podaja na svetovno turnejo albuma z naslovom ‘Long Play’, kateri predstavlja zgodbo preteklosti in prihodnosti njegove zelo uspešne DJ kariere. Album je podpisan pri založbi Minus, s pričakovanim izzidom v začetku oktobra. Kot pravi sam ‘bass linija je moja strast in nepograšljiv element mojih nastopov’,… potrdilo, da lahko pričakujemo prefinjen nastop španskega virtuoza.


Da se večer sodobno zlije v vse harmonije bo poskrbel Petar Dundov z devetdeset minutnim Live act-om ter hišni rezident Tomy DeClerque katerega najbolj pogumni vedno pričakajo do konca.

Majhno plesišče odpira gost iz italije Giacomo Panni, medtem ko se Boltzmann predstavlja s podaljšanim – ‘extended’, triurnim elektro vrtiljakom. Naj se sezona prične, se vidimo na plesišču.

Main Floor:
BEN KLOCK
PACO OSUNA
PETAR DUNDOV Live!
TOMY DECLERQUE

Mezanine:
BOLTZMANN
GIACOMO PANNI

Infoti:

  • STAROSTNA OMEJITEV: 18+
  • VSTOPNINA: Na dan dogodka = 25 EUR. Predprodaja = 20 EUR
  • PRODAJNA MESTA: Eventim: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, Delo prodaja,…

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.